Vinsmagning

Verdens bedste bobler

Bobler kan man stort set ikke få for mange af! Vi guider gennem boblernes mangfoldige verden og giver samtidigt gode råd til match med mad og servering af de festlige bobler.

Verdens bedste bobler

Bobler kan man stort set ikke få for mange af! Arnested og epicentrum er stadig Champagne, men heldigvis er der masser af exceptionel skum at hente mange andre steder fra. Cremant og cava er klassiske alternativer, tyskerne og østrigerne gør det glimrende med deres Sekt, og det knitrer og bruser mange andre steder— og med mange forskellige typer, fra det knastørre til det mere sødmefulde.

Kom med til en sprudlende aften, hvor vi skal smage en perlerække af lækre mousserende vine fra vidt omkring. Du bliver meget klogere på klassiske og nyere områder, druesorter, fremstillingsmetoder og forskellige typer af bobler. Vi guider gennem boblernes mangfoldige verden og giver samtidigt gode råd til match med mad og servering af de festlige bobler.

 

Du bliver bl.a. klogere på

  • mousserende vin som vintype
  • fremstilling af mousserende vin
  • forskellige metoder, typer og stilarter
  • klassiske og nye områder
  • servering af mousserende vin
  • match af mousserende vin og mad


Hvor: Winelab Academy, Mejlgade 51A, 3 8000 Aarhus C
Hvornår: Onsdag den 15. november 2023, kl 19.00-21.30
Underviser: Mads Jordansen
Antal pladser: Max 25
Pris: 375,-

Køb billet

Til denne smagning bliver du undervist af

Mads Jordansen

Mads Jordansen

Owner & educator

Mads Jordansen har en stor og bred vinerfaring fra 20 år i branchen. Først som vinimportør, så wine writer og nu fuldtids underviser og ejer af Winelab Academy. Han underviser ligeledes sommelierer i Aarhus og København på Dansk Sommelier Uddannelse. Oveni er han director for Wines of Germany i Danmark.

Germany. Next Generation

25 oktober 2023

Få et inspirerende indblik i vækstlaget på den tyske vinscene. Find ud af, hvad der rører sig, og smag en række af de nyeste og mest spændende vine fra de unge vinmagere: det traditionsforlængende, det traditionsfornyende, det grænseoverskridende og det decideret skæve.

Orangevin 101

04 oktober 2023

Orangevin er på kort tid gået fra absolut nichevin til noget nær folkeeje. Smag dig ind på den alsidige vintype i al dens mangfoldighed og bliv klog på dens spændende historie, når vi guider dig igennem orangevinens farverige verden — fra gen- rens genfødsel på grænsen mellem Italien og Slovenien, over Østrig og Kroatien og tilbage til vinens vugge i Georgien.

Grower Champagne smagning

20 september 2023

En intro til Grower Champagne ved Jesper Borup Christensen. Exceptionelle champagner fra små producenter, som selv dyrker druerne; oftest økologisk eller biodynamisk, altid med bedst mulige kvalitet for øje.

Rul til toppen