Om Winelab

Winelab.dk fører dig på en inspirerende og engageret vis gennem vinens mangfoldige verden med smagninger, kurser, uddannelse og winemarkets.

 

Uafhængig vinviden

Winelab.dk er uafhængig formidler af vinviden og er stiftet af Mads Jordansen. Første version med redaktionelt indhold gik i luften i december 2010 og blev hurtigt et af landets mest læste vinsider.

Winelab.dk har siden fået flere familiemedlemmer i form af Winemarket, som er store vinfestivaller i Aarhus. Senest er Winelab Academy kommet til, som er vores nye vinakademi i hjertet af Aarhus.

Vi sætter formidling af gode oplevelser og inspirerende læring i højsædet — og er klar til at møde dig i øjenhøjde, om du er ny eller velbevandret i vinens verden, vil have styr på basisviden eller dykke ned i de nørdede detaljer.

 

Winelab

Mød holdet

Mads Jordansen

Mads Jordansen

Owner & educator

Mads Jordansen har en stor og bred vinerfaring fra +20 år i branchen. Først som vinimportør, så wine writer og nu fuldtids underviser og ejer af Winelab Academy. Han underviser ligeledes sommelierer i Aarhus og København på Dansk Sommelier Uddannelse. Oveni er han director for Winelab Agency.

Mathias Breinholt

Mathias Breinholt

Sommelier & educator

Mathias Breinholt blev uddannet sommelier i 2020 fra Dansk Sommelier Uddannelse i Aarhus. Han arbejder til daglig som restaurantchef på Domestic - et stenkast fra Winelab Academy I Mejlgade i Aarhus C.

Thomas Bohl

Thomas Bohl

Wine writer & educator

Thomas Bohl er vinskribent på DinVinGuide og Flaskevis. Han har en akademisk baggrund i filosofi og mangeårig erfaring fra flere forskellige dele af vinbranchen. Hans ekspertise er særligt inden for østrigsk og østeuropæisk vin.

Rul til toppen