Lær alt om 10 røde druer (november)
Her er kurset til dig, der elsker rødvin og gerne vil udvide din horisont og få viden og dybere forståelse af rødvin med udgangspunkt i 10 vine, som du skal smage på dette kursus i Winelab Academy.
Her er boblekurset til dig, der elsker bobler og gerne vil udvide din horisont og få viden og dybere forståelse af mousserende vin med udgangspunkt i otte bobler, som du skal smage på dette kursus i Winelab Academy.
Har du lyst til at få en mere grundlæggende forståelse af mousserende vin? Udvide din boblevinhorisont og få et dybere kendskab til verdens vigtigste typer af bobler?
Så er kurset ”Lær alt om bobler” lige noget for dig. Vi giver et underholdende og grundigt indblik in boblernes verden, og du kan lære, hvad der er dine personlige favoritter, så du efterfølgende har lettere ved at finde vine, som passer din smag.
Du skal blandt andet smage: Prosecco, Crémant, Cava, Franciacorta, British sparkling, tysk Sekt, danske bobler og naturligvis Champagne.
Kurset afholdes i samarbejde med FO-Aarhus.
Billetter kan ikke refunderes eller ombyttes, men de kan frit videresælges privat, hvis du bliver forhindret i at deltage.
Mads Jordansen har en stor og bred vinerfaring fra +20 år i branchen. Først som vinimportør, så wine writer og nu fuldtids underviser og ejer af Winelab Academy. Han er tidligere underviser af sommelierer i Aarhus og København på Dansk Sommelier Uddannelse. Oveni er han director for Winelab Agency.
Her er kurset til dig, der elsker rødvin og gerne vil udvide din horisont og få viden og dybere forståelse af rødvin med udgangspunkt i 10 vine, som du skal smage på dette kursus i Winelab Academy.
Dette kursus er perfekt for dig, der ønsker et ”deep dive” ned i vin fra ét af verdens mest fascinerende vinlande, Tyskland. I en blanding af teoretisk og involverende undervisning og praktiske smagninger lærer du om Tyskland som vinland, deres vinstile, druer og 13 forskellige vinområder.
Kom med på en opdagelsesrejse gennem Pinot Noirs vidunderligt varierede verden – fra Champagne og Bourgogne i Frankrig til Nahe i Tyskland og videre til de oversøiske vinregioner.