Vinsmagning

Verdens bedste bobler

Bobler kan man stort set ikke få for mange af! Vi guider gennem boblernes mangfoldige verden og giver samtidigt gode råd til match med mad og servering af de festlige bobler.

Verdens bedste bobler

Bobler kan man stort set ikke få for mange af! Arnested og epicentrum er stadig Champagne, men heldigvis er der masser af exceptionel skum at hente mange andre steder fra. Cremant og cava er klassiske alternativer, tyskerne og østrigerne gør det glimrende med deres Sekt, og det knitrer og bruser mange andre steder— og med mange forskellige typer, fra det knastørre til det mere sødmefulde.

Kom med til en sprudlende aften, hvor vi skal smage en perlerække af lækre mousserende vine fra vidt omkring. Du bliver meget klogere på klassiske og nyere områder, druesorter, fremstillingsmetoder og forskellige typer af bobler. Vi guider gennem boblernes mangfoldige verden og giver samtidigt gode råd til match med mad og servering af de festlige bobler.

 

Du bliver bl.a. klogere på

  • mousserende vin som vintype
  • fremstilling af mousserende vin
  • forskellige metoder, typer og stilarter
  • klassiske og nye områder
  • servering af mousserende vin
  • match af mousserende vin og mad


Hvor: Winelab Academy, Mejlgade 51A, 3 8000 Aarhus C
Hvornår: Onsdag den 22. november 2023, kl 19.00-21.30
Underviser: Mads Jordansen
Antal pladser: Max 25
Pris: 375,-

Køb billet

Til denne smagning bliver du undervist af

Mads Jordansen

Mads Jordansen

Owner & educator

Mads Jordansen har en stor og bred vinerfaring fra +20 år i branchen. Først som vinimportør, så wine writer og nu fuldtids underviser og ejer af Winelab Academy. Han underviser ligeledes sommelierer i Aarhus og København på Dansk Sommelier Uddannelse. Oveni er han director for Winelab Agency.

Lær alt om 10 røde druer (UDSOLGT)

15 maj 2024

Her er kurset til dig, der elsker rødvin og gerne vil udvide din horisont og få viden og dybere forståelse af rødvin med udgangspunkt i 10 vine, som du skal smage på dette kursus i Winelab Academy.

Winelab Academy Basic – Lær alt om vin (maj)

02 maj 2024

Her er grundkurset til dig, der vil have en dybere forståelse af vin, blive bedre til at smage og sætte ord på oplevelsen samt udvide din viden om verdens vigtigste vinområder

Danmark vs. Tyskland på restaurant Domestic

17 april 2024

I anledning af lanceringen af restaurant Domestics nye danske drikkevaremenu, inviterer vi dig til at udforske en verden af spændende lokale vine! Har du nogensinde tænkt over, hvordan danske vine måler sig med Tyskland? Det kan du smage denne aften, sammen Domestics skønne mad.

Rul til toppen