Vinsmagning

VDP. Masterclass for professionelle – alt optaget

Vi er meget glade for at være vært for VDP. MASTERCLASS på Winelab Academy i Aarhus. Du er hermed inviteret og meget velkommen.

VDP. Masterclass for professionelle – alt optaget

Invitation fra VDP:

VDP. Die Prädikatsweingüter (VDP) er verdens ældste sammenslutning af førsteklasses-vingårde og samlingspunktet for næsten 200 af Tysklands mest talentfulde vinbønder. På tværs af forskellige regioner og filosofier har de alle ét til fælles: Et utrættelig engagement i det tidløse ideal om håndlavede vine, der udtrykker deres oprindelse. Vine, der er lige så uforlignelige som deres producenter. De er forenet under et symbol, der er anerkendt over hele verden: VDP-ørnen.

VDP Masterclass’en afholdes af Master of Wine Caro Maurer og fører dig gennem hele VDP-verdenen gennem forskellige flights. Vi starter med en tur, der fører dig gennem VDP’s klassifikationspyramide — fra VDP. GUTSWEIN til VDP. GROSSES GEWÄCHS. Det næste flight er dedikeret til VDP. GROSSES GEWÄCHS, som er fremragende vine til at demonstrere forskelle i terroirs. Desuden vil et flight være fokuseret på de frugtsøde/ædelsøde vine som Kabinett, Spätlese og Auslese. Sidst men ikke mindst viser det afsluttende flight via fire forskellige VDP. GROSSES GEWÄCHS vine det enorme potentiale, som tyske Spätburgundere har.

Du får dermed et dybt dyk ned i VDP’s fascinerende verden og det bemærkelsesværdige arbejde, som vinbønderne udfører, der i øjeblikket stadig befinder sig midt i den nok mest spændende tid i vinåret, nemlig druehøsten.

Af hensyn til en eventuel venteliste beder vi dig venligst om at informere os om ændringer eller eventuelle aflysninger i sidste øjeblik.


Hvor: Winelab Academy, Mejlgade 51A 3, 8000 Aarhus C
Hvornår: Onsdag den 2. november 2022 kl. 11:00-13:00
Underviser: Caro Maurer, MW (Master of Wine)
Antal pladser: Max 30 – alt optaget
Pris: Deltagelse er gratis og kun for professionelle (tjenere og sommelierer)
Tilmelding: send mail for venteliste hello@winelab.dk

 

NB! Sæt kryds i din kalender, hvis du allerede nu er nysgerrig på årgang 2022! VDP. Weinbörse afholdes den 23. & 24. april 2023 i Mainz og giver dig en sjældne mulighed for at udforske den nyeste årgang (dog undtaget VDP. GROSSES GEWÄCHS®) fra næsten alle 200 VDP-vinhuse.

Smagning af Weingut Odinstal for professionelle

18 januar 2024

Vinmager Andreas Schumann fra Weingut Odinstal i Pfalz er endelig tilbage i Danmark, og Simply Grapes inviterer derfor til smagning og gennemgang af de nye årgange og en snak om biodynamik og andre gode ting

Rul til toppen