Vinkursus

Lær alt om 10 røde druer (UDSOLGT)

Her er rødvinskurset til dig, der elsker rødvin og gerne vil udvide din horisont og få viden og dybere forståelse af rødvin med udgangspunkt i 10 vine, som du skal smage på dette kursus i Winelab Academy.

Lær alt om 10 røde druer (UDSOLGT)

Kurset er udsolgt, men et tilsvarende findes til september.

Har du lyst til at få en mere grundlæggende forståelse af rødvin? Udvide din rødvinshorisont og få et dybere kendskab til verdens vigtigste rødvinsvinområder og druer?

Så er kurset 'Lær alt om 10 røde druer' lige noget for dig! Vi giver dig et underholdende og grundigt indblik i rødvinens verden, og du kan lære, hvad der er dine personlige favoritter, så du efterfølgende har lettere ved at finde vine, som passer din smag.

Vi gennemgår bl.a.

  • Hvordan rødvin laves
  • De vigtigste rødvinsdruer, områder og typer
  • Glastyper og servering af rødvin
  • Hvilke vine passer til de forskellige årstider
  • Match af rødvin og mad

Du skal blandt andet smage druerne: Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot, Gamay, Barbera, Grenache, Nebbiolo, Sangiovese, Syrah, Tempranillo, og Blaufränkisch.


Hvor: Winelab Academy, Mejlgade 51A, 3 8000 Aarhus C
Hvornår: 15. maj 2024, kl 19.00 - ca. 21.30
Målgruppe: Begyndere og øvede (du behøver ingen forudsætninger for at deltage).
Underviser: Mads Jordansen
Antal pladser: Max 26
Pris: 375,- + gebyr
Kurset afholdes i samarbejde med FO-Aarhus.

På kurset vil du blive undervist af

Mads Jordansen

Mads Jordansen

Owner & educator

Mads Jordansen har en stor og bred vinerfaring fra +20 år i branchen. Først som vinimportør, så wine writer og nu fuldtids underviser og ejer af Winelab Academy. Han underviser ligeledes sommelierer i Aarhus og København på Dansk Sommelier Uddannelse. Oveni er han director for Winelab Agency.

Winelab Academy Basic – Lær alt om vin (maj)

02 maj 2024

Her er grundkurset til dig, der vil have en dybere forståelse af vin, blive bedre til at smage og sætte ord på oplevelsen samt udvide din viden om verdens vigtigste vinområder

Danmark vs. Tyskland på restaurant Domestic

17 april 2024

I anledning af lanceringen af restaurant Domestics nye danske drikkevaremenu, inviterer vi dig til at udforske en verden af spændende lokale vine! Har du nogensinde tænkt over, hvordan danske vine måler sig med Tyskland? Det kan du smage denne aften, sammen Domestics skønne mad.

Rul til toppen