Vinsmagning

Branchesmagning – Distinto Vinimport (kun for professionelle)

Distinto Vinimport inviterer til walk-around smagning af vine fra vidt og bredt i deres store sortiment. Smagningen er åben og gratis for alle i branchen, men der er kun et begrænset antal pladser.

Branchesmagning – Distinto Vinimport (kun for professionelle)

Distinto Vinimport tager udgangspunkt i en glødende kærlighed til italiensk kultur og livsstil, og i særdeleshed passionen for italienske vine og gastronomi. Vi er siden gået fra 100% italiensk fokus til et mere alsidigt repertoire med vine fra flere lande verden rundt. Vinen skal ikke bare smage godt, den skal også være autentisk og give os den her særlige form for ”sense of place”, ikke bare smage af ”hvad som helst fra hvor som helst”. Vi har også et skarpt fokus på økologiske, biodynamiske og naturlige vine.

 

Du kan bl.a. smage vine fra

         og flere endnu...


Hvor: Winelab Academy, Mejlgade 51A 3, 8000 Aarhus C
Hvornår: Torsdag den 23. februar 2023, kl. 11.00-17.00
Pris: Gratis og kun for professionelle (tjenere og sommelierer)
Tilmelding: distinto@distinto.dk eller +45 44 53 50 73

Grower Champagne smagning (UDSOLGT)

20 september 2023

En intro til Grower Champagne ved Jesper Borup Christensen. Exceptionelle champagner fra små producenter, som selv dyrker druerne; oftest økologisk eller biodynamisk, altid med bedst mulige kvalitet for øje.

Rundtur i Østrig

07 juni 2023

Få en grundig introduktion til østrigsk vin i al dens mangfoldighed — alt fra de kendte klassikere til de allernyeste unoder og naturvin. Grüner Veltliner, Riesling, Zweigelt og Blaufränkisch i mange forskellige afskygninger.

Rul til toppen