Ofte stillede spørgsmål

Her har vi samlet et par af de spørgsmål, som vi ofte får i forbindelse med Winemarket

Nej, det er fint, hvis du kan vise din billet fx på din smartphone. Ha’ den venligst klar med QR-koden eller stregkode ved indgangen, så alle kan komme hurtigst muligt ind i Ridehuset.

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af billetter på internettet. Men du er meget velkommen til at forsøge at sælge den via et opslag i begivenheden på Facebook.

Ja, på Winemarket er der en gratis garderobe, hvor du på eget ansvar kan hænge dit overtøj. Husk at tømme det for værdigenstande, inden du går ud og smager på vin.

Ja, der er både vand og brød ved nogle stationer i lokalet.

Ja, du får et stempel på din hånd, så du uden problemer kan gå ud og ind af Ridehuset, præcis som du ønsker det inden for det tidsrum, din billet gælder til.

Der er mange måder og indgange til en smagning, hvor det er muligt at smage flere hundrede vine. Hvis du vil smage alle typer af vine, kan det være en god idé at starte med bobler efterfulgt hvidvin, hvorefter du kan gå over til rødvinene og slutte med de søde vine. Så har du lettest ved at smage vinene, uden at den foregående vin påvirker oplevelsen af den næste.

Ja, ved indgangen modtager du sammen med dit smageglas et trykt smageprogram.

Senest en uge inden Winemarket, kan du læse smagekataloget online. På selve dagen modtager du også et trykt eksemplar.

Ja, det kan du godt. Nogle vinhandlere har flasker med, som du kan købe på selve dagen. Andre har tilbud med, som du kan købe online og efterfølgende få leveret til døren.

Med i din billet er der medregnet et lækkert Riedel vinglas, som du kvit og frit kan tage med dig hjem. Det betyder altså, at du må tage ét og kun ét glas med ud fra Ridehuset efter endt smagning.

Ja det er normalt ikke et problem. Vi opfordrer alle til at træde tid siden, når de har fået vin i glasset - på den måde kan den næste komme til.

Rul til toppen