Winemarket

Winemarket Goes Natural

Økologisk, biodynamisk og naturvin er i flaskerne, når winelab.dk inviterer til næste version af Winemarket – og går naturvejen.

Du kan lørdag den 3. november med dine egne sanser opleve, hvorfor disse tre vintyper har fået stigende opmærksomhed og opnået stor popularitet de senere år. Vinene er ofte mere autentiske i deres udtryk, fordi de er mindre manipulerede. Kvaliteten er blevet så god, at du tit finder de mere naturlige vintyper på alverdens toprestauranter. I flere europæiske lande, er arealerne med økologiske, biodynamiske og naturvine i voldsom fremmarch.

18 af landets dygtigste vinhandlere er med på Winemarket, og sammen skaber vi en saftig vinsmagning med udelukkende økologiske, biodynamiske og naturvin. Du vil møde et ekstremt mangfoldigt udvalg af stilarter og en bred palette af druer fra alverdens vinmarker. Hør historierne og filosofierne bag vinhusene og deres vine.

Mød følgende vinhandlere:

Når billetten er i hus, kan du gratis smage over 200 vine hos vinhandlerne, som også traditionen tro kan have sjældne eller ældre vine med, som du kan købe smageglas af. Med i billetprisen er en smagebog og et Riedelglas til en værdi af 85 kroner.

Første smagning er fra kl. 12.30–15.00, og næste er fra kl. 15.30 til 18.00

Hent Smageprogram for Winemarket Goes Natural

Køb billet

Forsalgsprisen er 245 kroner for smagning af 200 vine, et Riedelglas og et lækkert smagehæfte. Eventuelt overskydende billetter sælges i indgangen til 300 kroner.

Smagningen holdes i Ridehuset, Vester Allé 1, 8000 Aarhus.

Der er begrænset antal billetter.

Billetkøb: https://billetto.dk/e/winemarket-goes-natural-billetter-301348

Til forsiden…