Vinkursus

Winelab Academy Basic – Lær alt om vin (maj)

Her er grundkurset til dig, der over 3 lektioner (aftener) vil have en dybere forståelse af vin, blive bedre til at smage og sætte ord på oplevelsen samt udvide din viden om verdens vigtigste vinområder.

Winelab Academy Basic – Lær alt om vin (maj)

Har du lyst til at få en mere grundlæggende forståelse af vin? At blive bedre til at smage og sætte ord på din vinoplevelse? Vil du have styr på basale smageteknikker, klassiske vintyper samt et dybere kendskab til verdens vigtigste vinområder og druer?

Så er Winelab Academy Basic lige noget for dig! Vi giver dig et underholdende og grundigt grundkursus i vinens verden, afholdt over tre aftener, hvor vi forener teori og praksis og gør dig til en habil vinsmager. Berusende viden, som garanteret gør dig endnu gladere for at smage vin!

Vi gennemgår bl.a.

  • de vigtigste vinlande og vinområder
  • de mest gængse druesorter
  • vinavl, geologi og klima
  • vinfremstilling og metoder
  • klassiske vintyper og vinstile
  • sensorik og smageteknik
  • servering og smagning af vin
  • match af vin og mad
  • hver gang smager vi på 8-10 nøje udvalgte vine.


Hvor: Winelab Academy, Mejlgade 51A, 3 8000 Aarhus C
Hvornår: 2. maj, 7. maj og 14. maj 2024, kl 19.00 - ca. 21.30
Målgruppe: Private og professionelle (kræver ingen forudsætninger for at deltage)
Underviser: Mads Jordansen
Antal pladser: Max 26
Pris: 1.400,-
Kurset afholdes i samarbejde med FO-Aarhus.

På kurset vil du blive undervist af

Mads Jordansen

Mads Jordansen

Owner & educator

Mads Jordansen har en stor og bred vinerfaring fra +20 år i branchen. Først som vinimportør, så wine writer og nu fuldtids underviser og ejer af Winelab Academy. Han underviser ligeledes sommelierer i Aarhus og København på Dansk Sommelier Uddannelse. Oveni er han director for Winelab Agency.

Lær alt om 10 hvide druer (UDSOLGT)

22 maj 2024

Her er hvidvinskurset til dig, der elsker hvidvin og gerne vil udvide din horisont og få viden og dybere forståelse af hvidvin med udgangspunkt i 10 vine, som du skal smage på dette kursus i Winelab Academy.

Lær alt om 10 røde druer (UDSOLGT)

15 maj 2024

Her er kurset til dig, der elsker rødvin og gerne vil udvide din horisont og få viden og dybere forståelse af rødvin med udgangspunkt i 10 vine, som du skal smage på dette kursus i Winelab Academy.

Danmark vs. Tyskland på restaurant Domestic

17 april 2024

I anledning af lanceringen af restaurant Domestics nye danske drikkevaremenu, inviterer vi dig til at udforske en verden af spændende lokale vine! Har du nogensinde tænkt over, hvordan danske vine måler sig med Tyskland? Det kan du smage denne aften, sammen Domestics skønne mad.

Rul til toppen