Vinsmagning

Match-making: Tyske vine til danske importører (kun for professionelle)

60 øko-vine fra 20 tyske vinhuse står klar til smagning, så du som dansk importør kan finde lige det tyske vinhus, du står og mangler i din portefølje

Match-making: Tyske vine til danske importører (kun for professionelle)

Wines of Germany Denmark inviterer til match making mellem tyske vinproducenter og danske importører torsdag den 16. marts på Winelab Academy i Aarhus. Her kan du som importør i ro og mag smage 60 forskellige vine i en uformel walk-around smagning uden repræsentanter fra vinhusene til stede.

Økologisk og biodynamisk vin står højt på de danske importørers ønskeliste, så derfor deltager udelukkende vinhuse, som er certificeret økologiske og biodynamiske eller formelt i gang med omlægning. Flere af husene vil også præsentere naturvine.

Formålet med match making er, at danske vinimportører kan finde frem til tyske vinhuse, som laver netop de vine, de er på udkig efter. Smagningerne afvikles som professionelle walk-around tastings, hvor vine fra 20 tyske vinhuse er linet op. Hvert vinhus deltager med tre forskellige vine, så deltagerne kan få en god fornemmelse af producenternes sortimenter, deres bredde og kvalitet.

Deltagerne har to timer til at smage vinene, som de selv skænker og smager i eget tempo. Vinproducenterne selv vil ikke være til stede, så man kan uforstyrret koncentrere sig 100% om at smage og bedømme vinene.

51 antal vinhuse har søgt om at deltage, og vi har nøje valgt 21 ud, som vi anser for at have det største potentiale på det danske marked. I alt deltager 21 vinhuse fra 9 af de 13 tyske vinregioner. 16 økologiske og 5 biodynamiske,  og alt fra det klassiske og traditionelle i hvid og rød til mere naturlige stilarter, inkl. orangevin og pet nat. 


Hvor: Winelab Academy, Mejlgade 51A 3, 8000 Aarhus C
Hvornår: Torsdag den 16. marts 2023, kl. 11.00-15.00
Pris: Gratis – kun for importører
Tilmelding HER

 

Grower Champagne smagning (UDSOLGT)

20 september 2023

En intro til Grower Champagne ved Jesper Borup Christensen. Exceptionelle champagner fra små producenter, som selv dyrker druerne; oftest økologisk eller biodynamisk, altid med bedst mulige kvalitet for øje.

Rundtur i Østrig

07 juni 2023

Få en grundig introduktion til østrigsk vin i al dens mangfoldighed — alt fra de kendte klassikere til de allernyeste unoder og naturvin. Grüner Veltliner, Riesling, Zweigelt og Blaufränkisch i mange forskellige afskygninger.

Rul til toppen