Winemarket

I en eksklusiv version af Winemarket har du nu en enestående mulighed for at dykke ned i det fantastiske tyske vinunivers. Sammen med Wines of Germany inviterer Winelab.dk den 20. maj til kæmpe vinsmagning i Ridehuset i Aarhus med lutter vine fra vores sydlige nabo.

Riesling og Spätburgunder i verdensklasse

For 100 år siden leverede Tyskland nogle af verdens absolut dyreste vine – og nu er tyskerne kvalitetsmæssigt igen tilbage på sporet. Du kan selv lade dig overbevise til Winemarket goes German, når du prøver superstjerner som Riesling, Spätburgunder (Pinot Noir) og Sylvaner i så forskellige udgaver som boblende Sekt, både sprøde og søde hvide, verdensklasse røde og naturligvis de eksklusive søde vine.

Smag over 200 tyske vine og få en snak med vinbønder og vinhandlere

Vinhandlere fra hele Danmark medbringer tilsammen over 200 forskellige vine fra Mosel, Franken, Ahr og Rheingau – for blot at nævne nogle få af de tyske vinområder. Du kan møde flere vinbønder hos de flere end 20 vinhandlere, som deltager på Winemarket goes German. Når du har betalt din entré, kan du i dit eget tempo gå på opdagelse, finde dine kendte favoritter og opdage nye. Vi tør godt love, at det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

Sjældenheder og gode vintilbud

Som altid har flere vinhandlere desuden gravet specielle og sjældne flasker frem, som du kan købe dig til en smagsprøve af. Det er vine, der i butikkerne koster mindst 400 kroner. Oven i de mange lækre smagsprøver har vinhandlerne lovet at medbringe gode vintilbud, som du kan købe på dagen eller efterfølgende online.

Der er med andre ord lagt op til en stor og mangfoldig vinsmagning, hvor over 20 af landets bedste vinhandlere præsenterer deres tyske vine. Stemningen er hyggelig og uhøjtidelig, der er god plads, og i flaskerne ligger der masser af nye vinoplevelser og venter på dig – hvad enten du prøvesmager eller køber med hjem.

BILLETINFO

Du kan købe billet til 245,– for enten kl. 12.30–15.00 eller kl. 15.30–18.00. Eventuelt overskydende billetter sælges i døren til 275,–. Kontant eller MobilePay.

Tilmeld dig Winemarkets nyhedsbrev

* indicates required

Annonce

Til forsiden…