Ofte stillede spørgsmål

Her har vi samlet et par af de spørgsmål, som vi ofte får i forbindelse med Winemarket.

Skal min billet være printet på et stykke papir?
Nej, det er fint, hvis du kan vise din billet fx på din smartphone. Ha’ den venligst klar med stregkoden ved indgangen, så alle kan komme hurtigst muligt ind i Ridehuset.

Kan jeg få refunderet en billet som jeg ikke får brug for?
Der er ikke fortrydelsesret ved køb af billetter på internettet. Men du er meget velkommen til at forsøge at sælge den via et opslag i begivenheden på Facebook.

Er der garderobe, som jeg kan hænge mit overtøj i?
Ja, på Winemarket er der en gratis garderobe, hvor du på eget ansvar kan hænge dit overtøj. Husk at tømme det for værdigenstande, inden du går ud og smager på vin.

Kan jeg gå ud af Ridehuset, og komme ind igen, hvis jeg ønsker det?
Ja, du får et stempel på din hånd, så du uden problemer kan gå ud og ind af Ridehuset, præcis som du ønsker det inden for det tidsrum, din billet gælder til.

Er der vand og brød, som jeg kan rense mit glas og min mund med?
Ja, der er både vand og brød ved nogle stationer i lokalet.

Har I nogle råd til hvordan jeg griber smagningen an?
Der er mange måder og indgange til en smagning, hvor det er muligt at smage op til 200 vine. Hvis du vil smage alle typer af vine, kan det være en god idé at starte med bobler efterfulgt hvidvin, hvorefter du kan gå over til rødvinene og slutte med de søde vine. Så har du lettest ved at smage vinene, uden at den foregående vin påvirker oplevelsen af den næste.

Kan jeg købe vin med hjem?
Ja, det kan du godt. Nogle vinhandlere har flasker med, som du kan købe på selve dagen. Andre har tilbud med, som du kan købe online og få leveret til døren.

Til forsiden…