Vinarrangementer: Vinlandet ApS.

Oktober

Portvinsmiddag

Så skal vi igen i gang med de skønne portvinsaftener. Du kan få fornøjelsen af at smage en række spændende portvine, sat op i en lækker 3-retters menu i samarbejde med Odense Marineforening.

Vi skal smage en række virkelig lækre portvine fra vinhusene Dalva og Delaforce, og til lejligheden har Johnny Kottal fremtryllet en fornem menu af tre retter.

Dalva er også kendt som kongerne af Tawny-port? og det er lige det og hvid portvin vi skal smage herfra… Samtidig introducerer vi en nyhed i sortimentet, det gamle portvinshus Delaforce. Herfra skal vi især smage nogle Vintage Ports.

Menu:
Apetizer
Portonic

Cremet jordskoksuppe med sprøde jordskokchips
Dalva White Port
Dalva 2007 Dry White Colheita Port

Portvinsbraiserede svinekæber med let moste kartofler ristede champignon, og sauterede karotter, dertil portvinsskysauce
Dalva 20 år Tawny Port
Dalva 1995 Colheita Port

Brownie med marinerede svesker samt valnøddemousse med makroner og bærkompot
Delaforce 2017 Vintage Port
Delaforce 2003 Vintage Port
Delaforce 2000 Vintage Port

Dato: Fredag den 8. oktober 2021 kl. 18:30–22
Sted: Odense Marineforening, Londongade 10, 5000 Odense C
Arrangør: Vinlandet ApS.
Pris: kr. 350,– pr. person
Hjemmeside: https://vinlandet.dk/produkt/portvins...

Til forsiden…