Vinkursus/undervisning

December

Grundlæggende viden om Vin – Vinøs Vinskole

Vi taler om vinens historie og udbredelse. Vindruen og de forskellige druesorter. Klima og jordbundens betydning for smagen. Vinifikation? det der sker i kælderen. Vinkategorisering og -klassificering – og nej det er ikke kedeligt når vi også smager på vinen.

Dato: Tirsdag den 17. december 2019 kl. 18:30–21
Sted: Lergravsvej 30, 2300 København S
Arrangør: Vinøs Vinbar
Pris: 350,–
Hjemmeside: https://www.vinos2300.dk/events/vinsk...

Bobler og mousserende vine – Vinøs Vinskole

Mousserende vine er bedst kendt fra champagne? et af verdens største brands. Men det er meget mere end champagne? der er i hvert fald 6 metoder man kan producere mousserende vine på. Ud over Champagne er der flere kendte typer, som for eksempel Cava, Cremant, Prosecco, Petillant og Lambrusco. Vi kaster os ud i det og bliver fortrolige med boblerne? Du får helt sikkert inspiration til nytårsboblerne!

Dato: Onsdag den 18. december 2019 kl. 18:30–21
Sted: Lergravsvej 30, 2300 København S
Arrangør: Vinøs Vinbar
Pris: 350,–
Hjemmeside: https://www.vinos2300.dk/events/vinsk...

Januar 2020

Kvinde kend din prop – Vinøs Vinskole

Kvinder tænder sjældent på nørdet vinviden om jordbunds­forhold, gæringsteknikker eller dyre kultvine. Vi fokuserer på hvordan du får det bedste ud af vinen. Lær at forstå hvad du kan forvente dig af vin på forskellige druesorter og hvordan du navigerer i menukort og på supermarkedernes hylder? (ja, det er kun for kvinder)

Dato: Onsdag den 8. januar 2020 kl. 18:30–21
Sted: Lergravsvej 30, 2300 København S
Arrangør: Vinøs Vinbar
Pris: 350,–
Hjemmeside: https://www.vinos2300.dk/events/vinsk...

Spanien & Portugal – Vinøs Vinskole

Bliv bedre til vin end dine venner?

På Vinøs Vinskole får du en dybere indsigt i druen, jorden, processen og menneskene bag og får afdækket nogle af vinens myter og mysterier.

Spanien & Portugal er et kæmpe landbrugsareal og blandt verdens største vinproducenter. De laver fantastiske vine og en hel del lidt ligegyldige vine. Vinene er meget forskellige og præget af havene, jordbunden, bjergene, lagringsmetoder. Vi tager en tur om cava, portvin, grøn vin og meget andet.

Medlemmer får 10% rabat

Dato: Onsdag den 15. januar 2020 kl. 18:30–21
Sted: Lergravsvej 30
Arrangør: Vinøs Vinbar
Pris: 350,–
Hjemmeside: https://vinos2300.dk/events/vinskole

Amerika & Orienten – Vinøs Vinskole

Bliv bedre til vin end dine venner?

På Vinøs Vinskole får du en dybere indsigt i druen, jorden, processen og menneskene bag og får afdækket nogle af vinens myter og mysterier.

Amerika og Orienten er et kæmpe område som vi skal have afdækket på ganske få timer. Men vi har en plan og vi får smagt på nogle af de kendteste og typiske stilarter fra de såkaldt oversøiske områder. Lige fra Washington til New Zealand.

Medlemmer får 10% rabat

Dato: Tirsdag den 21. januar 2020 kl. 18:30–21
Sted: Lergravsvej 30
Arrangør: Vinøs Vinbar
Pris: 350,–
Hjemmeside: https://vinos2300.dk/events/vinskole

Italien – Vinøs Vinskole

Italien er nok den største leverandør af vin til de danske ganer. Vi tager dig igennem det italienske appellationssystem og besøger bl.a. Piemonte, Veneto, Toscana med flere og smager på flere kendte druer fra de populære regioner.

Dato: Tirsdag den 28. januar 2020 kl. 18:30–21
Sted: Lergravsvej 30, 2300 København S
Arrangør: Vinøs Vinbar
Pris: 350,–
Hjemmeside: https://www.vinos2300.dk/events/vinsk...

Frankrig – Vinøs Vinskole

Frankrig var den ubestridt største vineksportør- men så sprængte de nogle atoller i luften og sank et Greenpeace skib – så var det slut på det eventyr. Men Frankrig er stadig vinens nestor og alle kender de klassiske Bourgogne og Bordeaux druer. Men hvad er forskellen på de enkelte områder og hvordan kan vi kende forskel på dem?

Dato: Onsdag den 29. januar 2020 kl. 18:30–21
Sted: Lergravsvej 30, 2300 København S
Arrangør: Vinøs Vinbar
Pris: 350,–
Hjemmeside: https://www.vinos2300.dk/events/vinsk...

Februar 2020

Mad & Vin – Vinøs Vinskole

På Vinøs Vinskole får du en dybere indsigt i druen, jorden, processen og menneskene bag og får afdækket nogle af vinens myter og mysterier.

Vi går denne gang i køkkenet. Vi vælger ofte maden først og siden vinen dertil? men det kunne også være, at man skulle prøve at finde interessante vine, som man har lyst til at smage og så lave en ret, der passer til?

Vi taler om elementerne i maden og hvordan det passer til vinens struktur, alkohol, sødme og meget andet, så du kan lave et sikkert match.

Medlemmer får 10% rabat

Dato: Onsdag den 5. februar 2020 kl. 18:30–21
Sted: Lergravsvej 30
Arrangør: Vinøs Vinbar
Pris: 350,–
Hjemmeside: https://vinos2300.dk/events/vinskole

Annonce

Annonce

Til forsiden…