Vinarrangementer: PaTrio Vin

Maj

Rundt i Ungarn med Bock og Kovács Nimród Winery

En Winemakers vinaften med Bock og Kovács Nimród Winery på Vinbaren Vesterbro torv er en eksklusiv vinoplevelse på et højt vinøst niveau.

I vores daglige jagt på de store vine fra Italien, Frankrig, Australien og USA glemmer vi, at der også er andre nationer, der fremstiller fremragende vine – Ungarn er faktisk en af dem, der produceres vin i verdensklasse.

Kom med på en unik og spændende vinrejse i Ungarns to mest berømte vinområder? Eger og Villány, og smag på noget af det bedste vin som området kan tilbyde. Hvis man slår en vandret streg mod vest fra Eger, lander man i Lyon. Eger kaldes Ungarns Bourgogne og som et af de få steder i Ungarn både kan lave hvid- og rødvin.

BOCK winery har igennem 7 generationer lavet vin i Villány, og har nogle af de bedst beliggende marker, med den helt rigtige eksponering. Villány område er hjemmet til Cabernet Franc-druen i Ungarn.

I Eger har KNW tre terroirs i verdensklasse. Hans vine står for finesse, elegance og mineralitet i både hvid- og rødvinene. Kovács Nimród har modtaget titlen som Årets Vinproducent i 2016, og József Bock i 1997. De begge er anerkendte vinproducenter både på det nationale og internationale vinmarkedet med deres fantastiske vine og mange fine anmeldelser og medaljer fra verdens vinkonkurrencer.

Vi smager fire-fire forskellige vine fra de to områder, som på fornemt vis afspejler de enkelte områders forskellighed, karaktertræk og styrker – der bliver smagt på rosé-, hvid- og rødvin. Til smagningen serveres der en lækkert?Nordic? Tapasanretning med tilbehør.

Smagningen foregår på Vinbaren Vesterbro Torv og afholdes af Valér Bock og Noémi Pintér på engelsk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på denne unikke vinaften!

Dato: Onsdag den 22. maj 2019 kl. 18–20:30
Sted: Vinbaren Vesterbro Torv
Arrangør: PaTrio Vin
Pris: 449,–
Hjemmeside: https://madbillet.dk/show/event/rundt...

Annonce

Annonce

Annonce

Til forsiden…