Vinarrangementer i København (hovedstadsområdet)

Marts

Masterclass m.Maximilian Riedel Hotel d’Angleterre

Riedel glaskunst med Maximilian Riedel. Nøjagtig ligesom druer ikke bare er druer, og vin ikke bare er vin, er glassene, vi drikker vinen af, ikke bare glas. Glas er en videnskab, og med al den kærlighed, vi har til vinen, bør vinen have optimale muligheder for at udfolde sig bedst muligt.

Nøjagtig ligesom druer ikke bare er druer, og vin ikke bare er vin, er glassene, vi drikker vinen af, ikke bare glas. Glas er en videnskab, og med al den kærlighed, vi har til vinen, bør vinen have optimale muligheder for at udfolde sig bedst muligt.

Gennem næsten 60 år har østrigske Riedel fintunet glassenes formåen i druespecifikke glas, så vinene simpelthen smager bedre. Så enkelt er det. Det kan lyde som løgn og latin, men spørg de mennesker, som har prøvet det! Mange af dem har Riedel-glas stående hos sig i dag.

Nu kan du møde Maximilian Riedel, CEO hos Riedel, i spidsen for verdens bedste glasproducent. Her vil han guide dig gennem dine fem sanser og glassets store indvirkning på hver enkelt vin og drue.

Vi skal opleve glassene i Riedels nye Performance-serie, som er specialdesignet til Riesling, Chardonnay, Pinot Noir og Cabernet Sauvignon.

Og når det er slut, får du dit tasting-set med hjem! Din vinsamling vil takke dig.

Dørene åbner kl. 16.50 og lukker igen kl. 17.00.

Herefter er der ingen adgang og billetten vil være tabt.

Dato: Torsdag den 28. marts 2019 kl. 17–19
Sted: Hotel d’Angleterre, Kongens Nytorv 34, 1050 København K.
Arrangør: H.J. Hansen Vin A/S
Pris: 495,–
Hjemmeside: https://www.hjhansen-vin.dk/mastercla...

April

Sparkling Festival 2019

Kom og lad os fejre boblerne sammen.

Til Sparkling Festival hylder vi bl.a. Cava, Cremant, Spumante, Prosecco og ikke mindst Champagne.

Fælles for dem alle er, at de dækker over den, vel nok, mest fejrede form for alkohol.? Og helt i den ånd har vi sat os for at fejre boblerne til årets brag af en Sparkling Festival på Langelinie Pavillonen den 4. april 2019.

Med deltagelse af 9 vinproducenter fra nær og fjern, åbner vi dørene til årets hyggeligste og mest sprudlende vin event – Sparkling Festival 2019.

Nyheder som engelsk sparkling wine vil sammen med de mere traditionelle bobler, blive præsenteret på bedste vis, af en lang række professionelle repræsentanter og vinmagere fra de forskellige vinhuse. Så kig forbi og få en snak med vinproducenterne selv, og smag på over 40 forskellige kvalitets bobler.

Det legendariske Langelinie Pavillonen har en fantastisk beliggenhed, på en dæmning til det fint bevarede fæstningsværk Kastellet? lige ud til Langelinie promenaden, hvor den verdensberømte turistattraktion ‘Den lille havfrue’ slår sine folder, med udsigt over Øresund.

Husk der er begrænsede pladser til Sparkling Festival:
Heat 1: kl. 16–18
Heat 2: kl. 19–21

Der går både offentlig transport til Langelinie og er parkering lige ved Langelinie Pavillonen.

Vinproducenter på Sparkling Festival:
Champagne Cattier

 • La Maison Penet
 • Jean Velut Champagne
 • Champagne J.M. Labruyere
 • Domaine Parigot & Richard
 • Mont Ferrant Cava
 • Gran Moments Cava
 • La Cantina Pizzolato
 • Simpsons Sparkling

Med forbehold for ændringer.

Dato: Torsdag den 4. april 2019 kl. 16–21
Sted: Langelinie Pavillonen
Arrangør: Brdr. D’s Vinhandel
Pris: 250,–
Hjemmeside: bit.ly/events_2019

Maj

Vinsmagning af Karl Schnabel

Gennem de sidste fire år har vi importeret og solgt de herlige vine fra Karl Schnabel. Vi har løbende lagt flasker til side, og det er der kommet en god samling ud af. Til denne smagning skal vi således smage forskellige Schnabel-vine fra 2011 til 2017. Vi åbner nok en hel del flasker denne aften, så tidsplanen kan komme til at skride lidt.

Dato: Torsdag den 2. maj 2019 kl. 18:30–21
Sted: Vino da Tavola, Vesterbrogade 204 – Frederiksberg
Arrangør: Vinhacker
Pris: 300,–
Hjemmeside: https://www.vinhacker.dk/product/vins...

Copenhagen Rosé Festival

Weekenden d. 18. og 19. Maj 2019 slår vi dørene op for Københavns største roséfest.

En verden af rosé, hvor du får muligheden for at smage og stifte bekendtskab med mere end hundredevis af rosévine og nyde de smukke dråber samt møde de mange rosé-elskere.

Vi har samlet en masse rosé-importører, producenter og rosé-elskere under et samlet hus, hvor det vil være muligt at købe dine favorit eller nye rosévine med hjem.

Når I træder indenfor i på Amerikakaj, hvorfra man i 1950?erne udvandrede til USA for at søge lykken, træder I ind i en bygning med sjæl. Den gamle atriumgård er blevet istandsat til et topmoderne multihus, men I mærker stadig et strejf af bygningens mangeårige historie, når I bevæger jer rundt blandt kampestenshvælvinger, hvidkalkede stenmure og smukke gargoyles. Og med direkte udgang til Amerikakajs blå bølger er der garanti for, at den maritime atmosfære er i top. Stemningen er autentisk og rustik.

Arrangementet starter med en kort introduktion omkring Roséens historie og univers. Herefter vil du kunne snakke med forskellige kokke som laver forskellige retter alt fra forretter til desserter som matcher til roséen og lige ledes møde de 20 udstillere med 50+ forskellige Rosévine fra hele verden og med mulighed for at lave en god handel på sine favoritter.

Billetter koster 260 kr. inkl. 2 poletter (earlybird billetter 200 kr) og et vinglas som kan bruges til smagsprøver under arrangementet.

Poletter kan tilkøbes 6 stk. 100 kr. (1 polet pr. vinsmagning)

Lørdag d. 18. maj 2019 : 13.00–15.00, 15.30–17.30 og 18.00–20.00.

Søndag d. 19. maj 2019 : 13.00–15.00, 15.30–17.30 og 18.00–20.00.

OBS: Begrænset antal pladser! 150 billetter pr. hold.

Dato: Lørdag den 18. maj kl. 13 – søndag den 19. maj 2019 kl. 20
Sted: Weber Grill Academy København
Arrangør: Copenhagen Rosé Festival
Pris: 260,–
Hjemmeside: www.copenhagenrosefestival.dk

Bourgogne Festival 2019 – København

Vi gentager succesen fra 2018 hvor der var fulde huse og præsenterer igen i år Bourgogne Festival.

Til Bourgogne Festival hylder vi Bourgogne med alt fra de saftige hverdagsbourgogner til de sagnomspundne Grand Crus.

Fælles for dem alle er, at de dækker over den, vel nok, mest prestigefyldte og komplekse vinregion i verden? Derfor glæder det os at vi har kunne samle endnu flere vinmagikere end sidst til dette års brag af en Bourgogne Festival i Brøndsalen på Frederiksberg den 23. Maj 2019.

Med deltagelse af 7 Bourgogne producenter, åbner vi dørene til årets hyggeligste vin event – Bourgogne Festival 2019.

Med endnu flere hvidvine på programmet i år kan du gå forår og sommer i møde og smage på over 35 forskellige bourgognevine. Du kan møde de professionelle repræsentanter og vinmagere fra de forskellige vinhuse. Så kig forbi og få en snak med vinproducenterne selv – se, hør og smag hvorfor bourgogne er hjemsted for nogle af verdens absolut største vine.

Brøndsalens store vinduer og høje loft, samt exceptionelle flotte beliggenhed skaber igen rammerne for et fantastisk arrangement.

Brøndsalen ligger centralt i Frederiksberg Have, lige for enden af Frederiksberg Allé. Den blev oprindelig bygget til borgerskabets indtagelse af stedets særligt sunde kildevand. Brøndkuren som den hed, foregik tidligt om morgenen og blev efterfulgt af en promenade i haven. Vi har skiftet vandet ud med vin og morgen ud med aften, men opfordre stadig til en promenade i haven.

Husk der er begrænsede pladser til Bourgogne Festival:

 • Heat 1: kl. 16–18
 • Heat 2: kl. 19–21

Der går både offentlig transport til Brøndsalen og er parkering lige ved og omkring Frederiksberg have.

Liste over Vinproducenter på Bourgogne Festival 2019

 • Domaine Fagot
 • Domaine de la Poulette
 • Labruyere & Jacques Prieur
 • Daniel Rion & Fils
 • Domaine Robert Gibourg
 • Camille Paquet
 • Pascal Clément

Med forbehold for ændringer.

Dato: Torsdag den 23. maj 2019 kl. 16–21
Sted: Brøndsalen, Frederiksberg have
Arrangør: Brdr. D’s Vinhandel
Pris: 250,–
Hjemmeside: bit.ly/events_2019

Annonce

Til forsiden…