Vinarrangementer: Grapeland

Oktober

7 vine på druen Garnacha

Garnacha er en virkelig interessant drue med mange forskellige smage.

Smag 7 vine + snacks & en masse viden og historier

I Grapeland har vi vine på tre meget forskellige typer Garnacha Eller Garnatxa som de kalder druen i Catalonien.

Garnacha Blanca, Garnacha og Garnacha Tintorera.(Garnacha Tintorera, er en helt speciel drue der er rød hele vejen igennem, og som giver meget mørke vine).

Vi har ret mange vine på Garnacha Blanca, og virkelig mange på rød Garnacha – vine som er ret forskellige, p.g.a. jordbund og klima der hvor de vokser og naturligvis pga. måden vinene er lavet. Så man ikke umiddelbart ville gætte at det er samme drue:)
Så der venter dig virkelig mange smagsoplevelser på denne smagning.

I Grapeland finder du et eksklusivt udvalg af vine, cava og delikatesser fra Spanien, som vi selv importerer fra små passionerede producenter.

Dato: Onsdag den 20. oktober 2021 kl. 18:30–20:30
Sted: Grapeland, Rosensgade 30, 8000 Aarhus C.
Arrangør: Grapeland
Pris: 289,–
Hjemmeside: https://grapeland.dk/products/vinsmag...

Tempranillosmagning

Tempranillo er hoved druen i flere vindistrikter i Spanien, og så har den mange forskellige navne: Tinto del pais, Cencibel, Ull de Llebre – for bare at nævne et par synonymer.

7 vine + snacks & en masse viden og historier.

I Grapeland finder du et eksklusivt udvalg af vine, cava og delikatesser fra Spanien som vi selv importerer fra små familie producenter. Derfor har vi naturligvis mange vine på druen Tempranillo, vine der vokser i vidt forskellig jordbund og er lagret på forskellig vis – der er derfor lagt op til virkelig mange smagsoplevelser på denne smagning. Hvor vi udsætter dine smagsløg for udvalgte vine fra flere af vores små passionerede vinhuse.

Dato: Torsdag den 28. oktober 2021 kl. 18:30–20:30
Sted: Grapeland, Rosensgade 30, 8000 Aarhus C.
Arrangør: Grapeland
Pris: 289,–
Hjemmeside: https://grapeland.dk/products/tempran...

November

Naturvin og naturlige bobler

Naturvin har virkelig vundet mange danskernes hjerter – og der er også virkelig mange interessante vine og bobler – med mange forskellige smage og stile.

Smag 7 vine/bobler + snacks & en masse viden og historier:

I Grapeland har vi mange forskellige vine lavet på den naturlige gær og med tid til at lade vinene udvikle sig på naturlig vis.

Smag 7 af vores naturvine og bobler (Ancestral på spansk – men måske kender du det som Pet Nat, hvilket er det franske ord for det samme)

Smag, oplev og hør om naturvin.

Vi fortæller også om forskellen på natur-, biodynamisk- og økologisk vin.

Der venter dig virkelig mange smagsoplevelser på denne smagning, med både orangevin, rødvin, hvidvin og Ancestral bobler.

I Grapeland finder du et eksklusivt udvalg af vine, cava og delikatesser fra Spanien, som vi selv importerer fra små passionerede producenter.

Dato: Torsdag den 4. november 2021 kl. 18:30–20:30
Sted: Grapeland, Rosensgade 30, 8000 Aarhus C.
Arrangør: Grapeland
Pris: 289,–
Hjemmeside: https://grapeland.dk/products/naturvi...

Til forsiden…