Vinarrangementer i Aarhus

Januar

Prioratsmagning

Langt ude på landet syd for Barcelona i Nordspanien, ligger Priorat med sit meget smukke, kuperede landskab og gloende hede temperaturer. Vinene herfra var tidligere meget maskuline, tunge og meget alkoholrige. Stilen er dog skiftet i takt med nye generationer af vinmagere kom til i løbet af 1990?erne. Vinene er dog stadig meget fyldige og har en forholdsvis høj alkoholprocent, men er blevet mere raffinerede og forfinede i smagen end tidligere.

Denne aften skal vi stifte bekendtskab med to af vores bedste producenter fra Priorat.

Legendariske og historiske Scala Dei der uden diskussion hører til blandt Priorats bedste vinhuse, og var det første vinhus, der overhovedet aftappede Priorat-vin i 1974, og ganske enkelt Priorats ældste vinhus grundlagt i 1163.

Innovative og anmelderroste Gran Clos, der blev etableret i 1995, og var således med i den første bølge af producenter, der med ét bragte Priorat på alle vinelskeres læber.

Vi skal smage følgende vine:

  • Gran Clos, Solluna, Priorat 2016
  • Scala Dei, Garnatxa, Priorat 2018
  • Gran Clos, Finca el Puig, Priorat 2013
  • Scala Dei, Prior – Crianza, Priorat 2016
  • Scala Dei, Cartoixa, Priorat 2016
  • Gran Clos, Priorat 2012
  • Gran Clos, Cartus, Priorat 2006

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af en af vores dygtige vinkonsulenter.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

Dato: Fredag den 15. januar 2021 kl. 17–19
Sted: Skovvejen 2A
Arrangør: Kjær Sommerfeldt
Pris: 399,–
Hjemmeside: https://www.kjaersommerfeldt.dk/smagn...

Til forsiden…