Vinarrangementer i april

Rundt om Riesling

En af verdens fineste druesorter, Riesling, også kendt som kongedruen i Alsace og Tyskland, klarer sig også rigtigt godt i Australien og Washington State. I takt med en magisk kombination mellem syre og ekstrakt kan vinen udvikle sig på flaske i mange år, uanset alkoholstyrke og restsukker.

Hvor end den produceres, er Riesling-vin kendetegnet ved en kraftig, skarp aroma, der kan beskrives som skiftevis blomster, stål, honning og mineraler fra de enkelte vinmarker. Vinen er derfor velegnet til masser af retter med fisk eller lyst kød samt til fede ost.

Denne aften hylder vi denne skønne drue og smager os igennem Riesling fra forskellige lande.

Vi smager følgende vine:

  • Riffel, Riesling Trocken 2017
  • Villa Huesgen, Riesling – Schiefer, Mosel 2017
  • Peter Lehmann, Masters – Wigan – Riesling, Eden Valley 2011
  • Schwedhelm, Riesling – Trocken – Wotanfels – Erste Lage, Pfalz 2016
  • Domäne Wachau, Riesling – Smaragd – Achleiten, Wachau 2015
  • Domdechant Wernersches Weingut, Hochheimer Riesling – Grosses Gewächs – Domdechaney, Rheingau 2015
  • Famille Hugel, Riesling – Grossi Laüe, Alsace 2011
  • Riffel, Riesling Auslese, Scharlachberg 2016
  • Chateau Ste. Michelle, Eroica Gold Riesling, Washington State 2013

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts vinforretning på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

Dato: Torsdag den 25. april 2019 kl. 17–19
Sted: Skovvejen 2A
Arrangør: Kjær Sommerfeldt
Pris: 399,–
Hjemmeside: https://www.kjaersommerfeldt.dk/smagn...

Øko-, bio- og naturvin – der smager godt

Hvad er forskellen på økologi og biodynamik? Og hvad er naturvin for en størrelse? Det får vi på denne aften svar på, når vi smager os igennem en stribe af øko-, bio-, og naturvine. Mange har muligvis blandede oplevelser med disse vine, men fælles for alle vinene der serveres på aftenen (og som står på vores hylder for den sags skyld) er, at de faktisk smager godt. De smager af vin – god vin!

Til smagningen serveres brød og pølse. Dette udgør det ikke for et fuldt måltid, så det er en god ide ikke at komme på tom mave.

Efter smagningen er det muligt at købe vinene til specialpriser, der kun gælder denne aften.

Dato: Torsdag den 25. april 2019 kl. 19–21
Sted: Frue Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Arrangør: Pinot Butik & Bar
Pris: 250,–
Hjemmeside: pinotvin.dk

Vinsmagning med vinmageren – Esther Pinuaga

Vinsmagning med Esther Pinuaga fra det økologiske vinhus Pinuaga.

Smag alle Esthers 7 vine med tapas til, hvor hun fortæller historier fra vinmarken på hendes helt specielle levende og vidende måde. Det er tredie gang Esther kommer til Aarhus og mange kender hendes fantastiske rosévin, som flere af vores kunder kalder »verdens bedste rosévin«.

7 vine & tapas (nok til at blive mæt)

obs: Smagningen foregår på engelsk

Dato: Fredag den 26. april 2019 kl. 18:30–21
Sted: Grapeland, Rosensgade 30, 8000 Aarhus C.
Arrangør: Grapeland
Pris: 375,–
Hjemmeside: https://grapeland.dk/collections/smag...

Annonce

Annonce

Til forsiden…