Vinarrangementer

Dynamisk drueduo indtager København

Ægteparret Daniele Lenuzza og Tanika Paris-Lenuzza laver vin på deres lille vingård i den Nordsøstlige del af Italien. Vi stødte på dem første gang ved vinmessen Vinitaly, hvor det hele startede med en lækker panino.

For Lenuzza parret handler det, som med al vin, om passion for druen, den færdige vin og hele processen. Vingården har eksisteret i Danieles familie i tre generation, der under deres ledelse er gået den økologiske retning.

Nu har du mulighed for at møde dem samt smage deres vidunderlige vin. Vi har nemlig inviteret dem til København, hvor de vil fortælle anekdoter og røverhistorier fra livet som vinmager.

Som noget helt specielt vil du få mulighed for at stifte bekendtskab med Schioppettino druen, der er eksklusiv for dette område af Italien. Den nyder livet det søde drueliv i områdets Ponka-jord, der er stenet og tilføjer vinen en meget karakteristisk mineralitet.

De har 7 forskellige druer i deres sortiment: Ribolla Gialla, Friulano, Schioppettino (Ribolla Nera), Cabernet, Merlot, Sauvignon Blanc og Pinot Grigio, så der vil være rig mulighed for at smage en masse forskelligt.

Pris pr. person for vinsmagning inkl. charcuteri, kr. 300,– ex billetgebyr

Dato: Mandag den 6. maj 2019 kl. 19–21
Sted: Vinbodegaen, Jægersborggade 56, 2200 København N
Arrangør: Husted Vin
Pris: 300,–
Hjemmeside: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/ev...

Annonce

Annonce

Til forsiden…