Vinarrangementer

Prestigesmagning i Aarhus

Kom til Danmarks mest prestigiøse vinsmagning med mange verdensberømte vine. Vi fejrer 31 års fødselsdag som Danmarks største importør af kvalitetsvine med et brag af en fødselsdagssmagning på meget højt niveau! Kvalitetsniveauet er verdensklasse!

Du kan bl.a. smage Italiens bedste vin Sassicaia, Single vineyardvine fra berømte Brunello, Supertoscanere som Petrolos Galatrona, det bedste fra Sydamerika med parkerfavoritten Catena Zapata, top champagne fra Bollinger, og naturligvis Burmester portvin i ældre årgange og mange flere… glæd dig! Et elitært felt, hvor du for mulighed for at smage i alt 75 af verdens bedste vine på 2 timer. En super mulighed for at smage mange topvine sammen med andre vinglade kender… Vi giver dig altid den bedste vinoplevelse til prisen ved at skære alle de fordyrende mellemled mellem vinproducent og kunde væk. Vi har den direkte kontakt til producenterne, hvoraf mange vil være til stede på smagningen.

Derfor kan vi præsentere et helt unik »line-up« til denne smagning. Gå ikke glip af denne unikke chance for at smage toppen af vinverdenen. Der er begrænset antal deltagerpladser, derfor sælger vi billetterne efter princippet først til mølle. For kun 300 kr., kan du smage 75 unikke vine fra hele verden.

Dato: Torsdag den 20. september 2018 kl. 16–18
Sted: Ridehuset, Vester Alle 1
Arrangør: Philipson Wine
Pris: 300,–
Hjemmeside: www.philipsonwine.com/prestigesmagnin...

Til forsiden…