Kom til stor gratis libanesisk vinsmagning i Aarhus og København – ‘UDSOLGT’

Af Mads Jordansen, winewriter, Winelab.dk, 22/10/2019

Lebanese Wine Day 2019: Mød 20 libanesiske vinhuse til en unik vinsmagning af vinene fra det historiske vinland. Det er i København den 4. november og i Aarhus den 7. november.

Der er lagt op til en enestående vinsmagning, når Lebanese Wine Day 2019 gæster Danmark og sammen med godt 20 deltagende vinhuse inviterer dig til en vinsmagning ud over det sædvanlige.

De fleste vinmarker i det mellemøstlige vinland ligger inde i Bekaadalen. Vinstilen er fransk inspireret, hvilket blandt andet ses ved at Cabernet Sauvignon, Merlot, Mourvedre, Cinsault, Grenache, Syrah og Carignan er de fremtrædende druer i de libanesiske rødvine.

Landet er også kendt for sprøde hvide- og rosévine, som du naturligvis også har mulighed for at smage på Lebanon Wine Day. Du kan smage alle vinene i dit eget tempo og møde repræsentanter fra de 22 vinhuse (20 i Aarhus), som gæster Langelinie Pavillonen i København den 4. november, og Turbinehallen i Aarhus den 7. november.

Mød og smag vin fra følgende libanesiske vinhuse:

Adyar, Aurora, Byblos Wine, Cave Du Monastere St Jean, Chateau Barka, Chateau Belle Vue, Chateau Cana, Chateau Fakra, Chateau Heritage, Chateau Ka, Chateau Kefraya,
Chateau Ksara, Chateau Qanafar, Chateau Musar, Chateau St Thomas, Coteaux Du Liban, Couvent Rouge, Domaine Des Tourelles, Ixsir, Karam Wines.

Ta’ dine vinvenner med til en spændende vinsmagning. Det er gratis at deltage, men tilmelding via billet er nødvendig.

KØBENHAVN: Tilmelding til Lebanese Wine Day 2019. Mandag den 4. november kl 17.00–19.00

AARHUS: Tilmelding til Lebanese Wine Day 2019. Torsdag den 7. november kl 13.30–19.00

Til forsiden…