USA

Seneste artikler

Test af californisk Cabernet Sauvignon

Med rødder på Médoc-halvøen i Bordeaux har Cabernet Sauvignon i dag spredt sig til alverdens vinmarker. Et af de steder, hvor den har haft en kæmpe succes, er i Californien. Vi har i en lille test taget temperaturen på vinene.

Cool vinbutik i New York: Flatiron Wines & Spirits

Lige op ad den ikoniske Flatiron Building på Manhattan i New York finder du en afsindigt lækker vinbutik, der vil få de fleste vinelskere til at føle sig som en 10årig i Tivoli.

Sonoma County

Sonoma Countys storslåede vinmarker strækker sig over 2.400 hektarer i et område, der er afsindigt varieret i forhold til påvirkninger fra klima og ikke mindst jordbund.

Russian River Valley

Stillehavets kølige brise er hemmeligheden bag et område med speciale i Bourgognes druer, nemlig Chardonnay og Pinot Noir. De spiller en vigtig rolle og giver området anerkendelse.

Frosten bider fra sig i Californien og Tyskland

Det er ikke kun i de danske haver og på markerne, at den sene frost giver problemer. Europa oplevede generelt et lunt forår, mens Californien havde isnende kulde i specielt regionen Central Coast.

Øvrige artikler

Amerikansk told på al europæisk vin: Det vil få alvorlige konsekvenser

Efter knap tre måneder med 25 procent straftold på bl.a. europæiske vine, foreslår den amerikanske handelsrepræsentant at hæve toldsatsen til 100 procent.

Danske Borcher-brødre på vej til toppen af Månebjerget

Tre danske brødre med en overordentlig vinnørd i maven har sendt den ældste bror til USA for at starte deres helt egen vingård – og få godkendt et helt nyt vinområde!

Til forsiden…