Spanien

Seneste artikler

Første hvidvin godkendt i Ribera del Duero

For første gang siden oprettelsen af DO Ribera del Duero får vinhusene lov til at producere hvidvin under områdets oprindelsesbetegnelse.

Sherry Week 2017 : Oloroso sherry og vildttatar med jordskokker og æble-havtornpuré

Sherry Week har netop fundet sted for fjerde gang. Det er en international Sherrybegivenhed som har til formål at få vinelskere til at genopdage den mangfoldige og madstærke sherry.

Equipo Navazos: Gal eller genial sherry?

Fornyligt var en herre på besøg i København med sine fuldstændigt særegne vine. At de er specielle, kan man ikke »klandre« manden for: Langt størstedelen af dem har han faktisk slet ikke selv lavet.

De ti sherrytyper og deres match til mad

Sherry kan være lige fra knastør til vanvittitg sød og sirupsagtig. Her følger en oversigt over typernes karakteristika og retninger for maden, som de matcher til.

Holdbarhed for sherry

Sherry er vin og skal også behandles som en flaske vin. Det betyder, at holdbarheden ikke er uendelig. Find her svaret på, hvor længe din sherry kan holde sig.

Øvrige artikler

Vulkanske vine

For de fleste af os leder De Kanariske øer fleste nok primært tankerne hen på solferier. Men øerne gemme faktisk på en lidt ukendt skat af druesorter og vine, som du skal lede lidt efter for at støde på. Men det er besværet værd.

Kæmpernes kapløb : Spanien haler ind på Italien

Italien er verdens næststørste vinproducent efter Frankrig på førstepladsen. Men Spanien puster Italien seriøst i nakken og var i 2011 tæt på at indtage pladsen som verdens nr. 2.

5 spanske druer – du sikkert har smagt

Disse 5 druesorter huserer mest i Spanien. Nogle kender du med garanti, andre lever en mere stille tilværelse.

Til forsiden…