Champagne

Champagne fra Duval-Leroy er nu veganske

Forleden meddelte det anerkendte Champagnehus Duval-Leroy, at alle husets vine fra nu af er fremstillet uden brug af traditionelle klaringsmidler baseret på æg, mælk eller husblas. Dermed er alle vine fra Duval-Leroy klassificeret veganske.

Nytårsbobler : Stor champagnetest

En stor test på Winelab.dk giver dig et billede af, hvilke Champagner der blindsmagt har bedste kvalitet. Og hvilke der er decideret gode køb til prisen.

Studerende fra CBS Wine vinder præstigefuld vinkonkurrence i Champagne

CBS Wine har fornylig vundet den velrenommerede vinsmagningskonkurrence SciencesPo International Tasting. Se her, hvor tæt drengene var på at ramme plet.

Veuve Clicquot gør krav på farven orange

En lille italiensk bobleproducent med en orangefarvet etiket har modtaget en henvendelse fra champagnegiganten Veuve Clicquot. Franskmændene er bekymrede for, at farven kan skabe forvirring omkring deres brand og skade dem økonomisk.

Bollinger lancerer eksklusiv James Bond Champagne

James Bond drikker Bollinger, og når den kommende Bond film, Skyfall, har dansk premiere 26. oktober, har du samtidig mulighed for at nyde en special champagne fra Bollinger. Den er ikke billig, og kun få flasker kommer til Danmark.

Be my Valentine – i lyserød Champagne

Mandag den 14. februar er Valentins Dag. Og hvad enten man elsker den eller elsker at hade den, så er det tid til at sætte fokus på Champagne rosé, som mange betegner som en »romantisk drik«.

Til forsiden…