Bordeaux

Château Phélan Ségur solgt

Belgisk rigmand køber St-Estèphe-vinhuset, som har været ejet af brødrene Thierry, Laurent og Stéphane Gardinier siden 1984.

Bordeaux årgang 2015

Tag med i felten sammen med Bruun Rasmussens vinekspert Henrik Christensen på hans tur til Bordeaux under Primeur-smagningerne af årgang 2015. Her går han i dybden med sine smagsoplevelser.

52 årgange af Château d’Yquem Sauternes på auktion

Det hører absolut til sjældenhederne, at Bruun Rasmussens vinafdeling får en så stor og næsten komplet vertikal på 52 årgange fra 1939 til 2006 af Château d’Yquem Sauternes på auktion.

Biodynamik i Bordeaux: Château Palmer årgang 2014

Biodynamisk vinbrug har været normen på tredje Cru-slottet Chateau Palmer i Margaux de seneste år, og nu bærer arbejdet frugt i form af den første årgang på 100% biodynamisk dyrkede druer.

CBS Wine videre i prestigefyldt fransk vinkonkurrence

Copenhagen Business Schools vinklub, CBS Wine, er for tredje år i træk videre til finalen i den internationalt anerkendte vinkonkurrence, Left Bank Bordeaux Cup, som afholdes i juni.

Bordeaux primeur 2013 : »Umulig for 20 år siden«

For første gang i flere år var der betydeligt færre indkøbere fra Asien og Kina. Vinhandler Christian Philipson har været med og fortæller om en svær årgang 2013, men med lyspunkter.

Flot 3. plads til vindrengene fra CBS Wine

En flot 3. plads blev det til for CBS Wine, som i weekenden deltog i Left Bank Bordeaux Cup i Bordeaux – en international vinkonkurrence, hvor deltagerne skal kunne deres Bordeaux.

De studerende fra CBS Wine brillierer igen

Fire studerende fra Copenhagen Business School (CBS) kan noget med vin. De har lige vundet semifinalen og kvalificeret sig til finalen i den prestigefyldte Left Bank Bordeaux Cup, hvor de har kæmpet mod blandet andet Oxford Universitets 200 år gamle vinkl

Château d’Yquem aflyser årgang 2012

Det kaotiske og ustabile vejr i store dele af Europa under høsten 2012 har nu krævet et prominent »offer«. Perlen i Sauternes, Chateau d’Yquem, har aflyst sin årgang 2012.

Vertikalsmagning af Château Angélus 1998–2008

Familien Boüard de Laforest har i fire generationer passioneret stået bag Château Angélus i Saint-Emilion, der er blandt områdets bedste.

Vin på auktion

Hvorfor købe og sælge vin på auktion? Er det »feinschmeckerei«, risikabelt eller i virkeligheden her, man kan gøre de bedste køb? Jeg tog forbi et auktionshus for at finde nogle af svarene.

Online guide til Bordeaux

Vinproducenterne i Bordeaux prøver med en online guide at få os danske vindrikkere til at forstå og købe mere vin fra området. Og det virker!

Til forsiden…