Danmark

Seneste artikler

Danmarks første ‘Master of Wine’ er vinmager på Frederiksdal

Jonas Tofterup er, som Winelab.dk kunne breake i fredags, den første dansker, der har gennemført vinverdenens hårdeste vinuddannelse, ‘Masters of Wine’.

Danske frugtvine vandt guld i Tyskland

To østjyske frugtvinsproducenter kom i weekenden til tops i Europas største konkurrence for æblevine i Frankfurt. Dansk succes for andet år i træk.

Kvist og Vitus – Østjysk dogmevin

Mens efteråret stadig var lunt, og den danske druehøst i fuld gang, besøgte jeg Lone Vitus og Søren Kvist, der ikke er bange for at eksperimentere, så tanke eksploderer.

Øvrige artikler

Stor frugtvinsmesse Frederiksdal Gods

Stor frugtvinsmesse på Frederiksdal Gods

Lørdag d. 17. maj 2014 afholder Dansk Forum for Frugtvin den hidtil største frugtvinsmesse og frugtvinsmagning på det smukke Frederiksdal Gods. Oplev Danmarks bedste frugtvine og få en rundvisning i landets største vineri.

Vindere af Dansk Frugtvinsshow 2013

Danmark har en lang tradition for at dyrke frugt af høj kvalitet, og weekendens første udgave af Dansk Frugtvinsshow viste også, at frugtvin måske er på vej imod storhed.

Danmarks første vinbutik med udelukkende danske vine

I det gamle og velbevarede kvarter omkring Sct. Nikolaj Kirke i København og tæt på området, hvor Kong Hans i sin tid havde sin vingård, åbner fredag den 2. november 2012 den første vinbutik udelukkende med danske vine.

Kocemba’s Sparkling Tea

Hvad er den perfekt vin til vilde skovjordbær? Dette spørgsmål måtte Jacob Kocemba løse via thehylden på Restaurant Herman, der dengang var arbejdspladsen for den tidligere prisvindende sommelier. Svaret blev ikke en vin, men sparkling tea!

Frederiksdal kirsebærvin – vin på Nordens druer

For nogle år siden blev store arealer på lollandske Frederiksdal Gods tilplantet med fuglekirsebær. Den sure kirsebærtype, som kan give fremragende kirsebærsaft og kirsebærvin. Men er Lolland scenen for Nordens druer – altså kirsebærrene – og kan der la

Til forsiden…