Winemarket Goes Natural : Se det store smageprogram med over 250 vine

Af Mads Jordansen, winewriter, Winelab.dk, 24/10/2018

Foto: Deutsches Weininstitut (DWI)

Winelab.dk er klar med smageprogrammet for Winemarket Goes Natural. Med over 250 åbne økologiske, biodynamiske og naturvine bliver det en helt unik smagning med et stærkt hold af 20 vinhandlere fra hele landet.

Til Winemarket Goes Natural lørdag den 3. november 2018 i Ridehuset i Aarhus kan du virkelig gå i dybden med økologiske, biodynamiske og naturvine, som med rette får større og større opmærksomhed på restauranter, i vinhandlen og blandt vinelskere.

Ikke færre end 250 vine fra over 100 forskellige vinhuse kan du smage hos det stærke hold af 20 vinhandlere, som fylder Ridehuset med vine denne novemberdag. Der er flest økologiske og biodynamiske vine, men der vil også være masser af naturvine, som du kan smage i løbet af de to sessioner. Det er formentlig Danmarks største åbne smagning af økologiske, biodynamiske og naturvine.

Flere vinhandlere har inviteret vinbønder med til Aarhus, så vi tør godt garantere, at det bliver en smagning udover det sædvanlige.

Mød følgende 20 vinhandlere:
Propperiet Vin Import, Oinofilia, Bichel Vine, Ribera del Duero, Clément Vin, Extra Brut Vinimport, Laudrup Vin, Vinomani, Erik Sørensen Vin, SPS Wine, Philipson Wine, Juul’s Vinhandel, Sauer Wine, Vintage Champagne, Høtoft, Vinspecialisten, Vinova, Champagne Avenue, Vinhacker og Nyborg Destilleri.

Køb billet til Winemarket Goes Natural

Smagningen holdes i Ridehuset, Vester Allé 1, 8000 Aarhus.

Der er begrænset antal billetter.

Billetkøb: https://billetto.dk/e/winemarket-goes-natural-billetter-301348

Annonce

Til forsiden…