Winemarket Goes Italian: Et indblik i Italiens alsidighed

Af Mathias Rose, Winelab.dk, 08/11/2019

Foto: Roberto Ignatius Borgen

I lørdags åbnede Winemarket Goes Italian dørene i Ridehuset i Aarhus til en eftermiddags indblik i Italiens mangfoldige vinverden.

Vinhandlere fra hele landet var med, da støvlelandet blev præsenteret fra nord til syd. Med et sprødt stykke pizza fra Il Locale i den ene hånd og et vinglas i den anden kunne de mere end 700 vinglade gæster tage på en rejse igennem Italiens vinkatalog – fra Alto Adiges friske hvidvine i nord til Siciliens fyldige rødvine i syd.

Foto: Roberto Ignatius Borgen

Bevæbnet med deres stærkeste italienske vinvåben stod 18 vinhandlere klar til at dele smagsprøver ud på hele 295 vine, der repræsenterede 15 ud af Italiens 20 vinområder. Ridehuset emmede hele dagen af god stemning, nysgerrighed og gode snakke.

Til Winemarket Goes Italian var der også rig mulighed for at høre mere om vinproduktionen. Flere vinhandlere havde nemlig inviteret vinmagere med til Aarhus fra deres italienske vinhuse for at dele ud af informationer om vinene og spændende anekdoter.

Winemarket Goes Sparkling til april

Lørdag den 25. april er Winemarket tilbage. Sprød Champagne, Cava, Sekt og meget andet hældes i glassene, når Winemarket viser den mousserende vinverden frem.

Du får mulighed for at smage mere end 200 boblende kvalitetsvine fra ind- og udland og møde flere vinmagere, der hver dag knokler for at fremstille de ypperste bobler.

Billetsalget er startet

Køb billet til Winemarket Goes Sparkling

https://billetto.dk/e/winemarket-goes-sparkling-billetter-391660

Til forsiden…