Grapeland åbner vinbutik i Aarhus

Af Thomas Bohl, 16/10/2016

Charite og Preben Nielsen har rykket deres butik Grapeland fra Rønde til Aarhus, hvor de den 1. oktober slog dørene op i Rosensgade 30 i Latinerkvarteret. Grapeland har specialiseret sig i spanske vine, delikatesser og ikke mindst cava.

Preben Nielsen har igennem en længere årrække beskæftiget sig med vin. De seneste tre år med sit eget vinfirma Grapeland, som siden november 2015 har haft butik på Frederiks Allé i Rønde. Men nu kan du altså nyde godt af Grapelands tilbud i Aarhus, som i forvejen ikke har et kæmpe udbud af vinbutikker, trods byens størrelse.

»Grapeland vil gerne være endnu en facet i vin- og madglæden i Aarhus, og med vores fokus på Spaniens små, passionerede vinbønder mener vi, at vi kan give aarhusianerne nye oplevelser inden for smag og nydelse. Vi kender vores vinhuse indgående og har et nært venskab med mange af dem« fortæller Charite Nielsen, som er medejer af Grapeland.

Grapeland.dk
Rosensgade 30, 8000 Aarhus C.

Åbningstider: Se netsted

Mail: preben@grapeland.dk
Tel.: 61437003

Aarhusianerne har hermed endnu en mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med den spanske vinkultur og blive klogere på den. Grapeland vil ud over at fungere som vinbutik også danne rammen om diverse smagninger og andre arrangementer. I anledning af den nye butik har Charite og Preben Nielsen også udvidet udbuddet af fx olivenolie og andre delikatesser. En del af vinsortimentet er desuden økologisk certificeret.

»For os er vin mere, end noget man drikker, det er noget man oplever, og de oplevelser formidler vi videre i butikken og til vinsmagninger« forklarer Charite Nielsen.

Du kan desuden møde Grapeland på Winemarket 5.0 den 5. november i Ridehuset i Aarhus.

Anmeldte vine fra Grapeland

Pardelasses Torroja del Priorat

BedÝmmelse: 5/6 stjerner

Pardelasses Torroja del Priorat 2011

Rødvin fra Pardelasses, Priorat i Spanien, Forhandles af Grapeland, 158,00 kr.

Moden mørk duft af fad, kirsebær og skovbund. Komplekst og rigtig charmerende med smæk på fadpræget. Saftig smag, tætpakket, moden og let sødmefuld frugt. Læs anmeldelse…

Elias-Terns Cava Gran Reserva Brut Nature

BedÝmmelse: 5/6 stjerner

Elias-Terns Cava Gran Reserva Brut Nature 2005

Mousserende fra Elias-Terns, Penedès i Spanien, Forhandles af Grapeland, 295,00 kr.

Oxideret mineralsk duft, men også masser af gule modne æbler. Meget komplekst og overraskende, bortset fra at vinen er snart 10 år gammel og i den grad præges af aldringen. Læs anmeldelse…

Annonce

Til forsiden…