Vinhanen – ny vinbar galer på Nørrebro i København

Af Mads Jordansen, winewriter, Winelab.dk, 05/04/2013

Vinhanen er startet af Julia Rodrigues, Thomas Berg von Linde, Jacob Breinholt Schou og Mette Louise Johnsen. Foto: Pressefoto/Mikkel Heriba

En ny vinbar er klækket i dag, og det blev en hane. Vinhanen galer på Nørrebro og bringer derved et fænomen, der kendes fra syd for Alperne, til København.

Vinhanen

Baggesensgade 13
2200 København N
Tel: 29 92 14 52

Se også Vinhanens Facebookside med åbningstider og aktuelle nyheder.

Hvis du har været på ferie i for eksempel Provence, har du måske oplevet, at du flere steder kan tage en tom flaske eller en dunk med ned til den lokale vinbonde og direkte få tappet noget vin, som du kan tage med hjem. Og prisen plejer at være ret overkommelig. Nu tilbydes samme koncept på Nørrebro.

Hos Vinhanen opbevares vinen i store ståltanke. Helt enkelt og som hos vinbonden. Vinen tappes så direkte derfra på dine egne medbragte flasker. Du kan dog også nøjes med at købe et enkelt glas vin hos »Vinhanen«, der også fungerer som vinbar. Omgivelserne er enkle, moderne og hyggelige.

Det er den første og eneste af sin type i København og har en ambition om at adskille sig ved at tilbyde dig god vin for pengene, samtidig med at du får vinhandlerens rådgivning. Du skal dog være opmærksom på, at udvalget er relativt begrænset.

I øjeblikket er der sydfranske vine i tankene, og en flaske vin (75 cl.) koster 48 kroner, mens et enkelt glas koster 35 kroner.

Annonce

Annonce

Til forsiden…