Vinbarer

En velfortjent pause fra turistmagneterne: Tre naturlige vinbarer i Paris

Her er tre gode steder at nyde vine i Paris, når du er færdig med Eiffeltårnet og har fået et glimt af Mona Lisa gennem horden af selfiestænger og kinesiske turister på Louvre.

Et godt glas vin i verdens øltønde: Tre vinbarer i Bruxelles

Vin er måske ikke det første, man tænker på, når turen går til Trappistøllens epicenter, Bruxelles. Men efter de første par klistrede, søde øl og eddikesure geuze, stiger trangen til et godt glas.

Il Sensos Klubdage: Tag dine egne topvine med på vinbar

Normalt er det lig med et stort træk på betalingskortet, når du drikker en topvin på en restaurant eller vinbar. Det vil Il Senso nu lave om på med et nyskabende koncept, som er en god nyhed til folk med hang til store vine.

Smukfest er langt mere end fadøl og shotsrør

Sommerfestivaller er notorisk forbundet med fadøl. Masser af fadøl! Og shotsrør! Men flere festivaller har skruet op for udbuddet af mad- og ikke mindst drikkevarer. Smukfest er ingen undtagelse!

Riesling Week – smag på tysk Riesling fra 19.-25. maj 2014

Riesling Week er kommet for at blive. På vinbarer, restauranter og hos vinhandlere i København er der masser af gode tilbud og smagninger med tysk Riesling. Og i år er Aarhus også med!

Belthazar : Cape Town vinbar med 250 vine på glas

250 forskellige – primært sydafrikanske – vine sælges glasvis på vinbaren Belthazar, som ligger i Cape Towns V&A Waterfrontområde. Du bliver nødt til at besøge baren, hvis du er i byen. Et mekka for vinelskere.

Fem gode vinbarer i Hong Kong

Hong Kong har gennem de seneste årtier oplevet en kolossal forandring. Også når det gælder udvalget af vine. En håndfuld stjerner funkler i særlig grad blandt vinbarer i byen og bidrager med kvalitet og mangfoldighed.

Fem gode vinbarer i Rom

Rom er spækket med små hyggelige og autentiske vinbarer. Der er naturligvis mest fokus på Italiens mangfoldige vine, men flere steder finder du også vine fra andre europæiske lande eller naturvine. Her er anbefalinger fra en lokalkendt.

Vinhanen – ny vinbar galer på Nørrebro i København

En ny vinbar er klækket i dag, og det blev en hane. »Vinhanen« galer på Nørrebro og bringer derved et fænomen, der kendes fra syd for Alperne, til København.

To gode vinbarer i Torino

Industribyen Torino er langt mere charmerende end sit rygte. Byen er »hovedstad« i Piemonte, og det betyder naturligvis masser af gode restauranter, men også et par gode vinbarer er et besøg værd, når du får trang til et glas vin.

Fem gode vinbarer i Toronto

I Canadas største by, Toronto, finder du et hav af gode vinbarer, som er kendte for at have store udvalg i vine. Mange af vinene sælges oven i købet på glas, hvilket efter fyraften tiltrækker mange ansatte fra byens finans- og handelsvirksomheder.

Fem gode vinbarer i London

London er kendt for sine pubber og ikke mindst sine pints. Men hvor går du hen i London, hvis du får lyst til vin og stemning? Læs her om fem gode steder, udvalgt af en af mine venner, der er lokal vinelsker.

Til forsiden…