Vin generelt

Winelab.dk søger studentermedhjælp

Er du god til at skrive? Interesserer du dig for vin? Så har du nu mulighed for at blive en del af Winelab.dk, som er et af Danmarks mest læste, uafhængige netmedier om vin.

Robert Parker sælger dele af The Wine Advocate og stopper som redaktør

Vinguruen Robert Parker Jr., der grundlagde The Wine Advocate, stopper som redaktør og sælger en del af virksomheden til tre asiatiske investorer.

Serveringstemperatur for vin

Servér dine vine ved den rette temperatur og få det optimale ud af dit vinkøb. Her er nogle enkle tommelfingerregler, der gør det let for dig at nyde vinen ved den rette temperatur og samtidig undgå at gøre vinbondens møjsommelige arbejde omsonst.

Kork, kunstprop og skruelåg

Som vindrikker har du måske undret dig over, hvorfor den velkendte korkprop fik selskab af kunstproppen og ikke mindst det meget udbredte skruelåg. Læs her om fordele og ulemper ved de forskellige flaskelukninger.

Alkoholfri vin – værd at drikke?

Vine uden alkohol er en niche i vækst. Vi har forstået sundhedsbudskaberne, og flere og flere drikker vin uden alkohol eller vælger vinen og alkoholen fra i perioder i livet. Men hvordan smager vin uden alkohol? Winelab.dk har testet en håndfuld af dem.

Til forsiden…