Frugtvin

Danske frugtvine vandt guld i Tyskland

To østjyske frugtvinsproducenter kom i weekenden til tops i Europas største konkurrence for æblevine i Frankfurt. Dansk succes for andet år i træk.

Danmarks bedste frugtvine anno 2014

De bedste danske frugtvine blev præmieret i den forgangne weekend. Mere end 700 mennesker lagde vejen forbi lollandske Frederiksdal, der i smuk solskin bød velkommen og lagde jord til Frugtvinsfestivallen 2014. Udvalget tegner godt for den danske frugtvin

Stor frugtvinsmesse Frederiksdal Gods

Stor frugtvinsmesse på Frederiksdal Gods

Lørdag d. 17. maj 2014 afholder Dansk Forum for Frugtvin den hidtil største frugtvinsmesse og frugtvinsmagning på det smukke Frederiksdal Gods. Oplev Danmarks bedste frugtvine og få en rundvisning i landets største vineri.

Vindere af Dansk Frugtvinsshow 2013

Danmark har en lang tradition for at dyrke frugt af høj kvalitet, og weekendens første udgave af Dansk Frugtvinsshow viste også, at frugtvin måske er på vej imod storhed.

Frederiksdal kirsebærvin – vin på Nordens druer

For nogle år siden blev store arealer på lollandske Frederiksdal Gods tilplantet med fuglekirsebær. Den sure kirsebærtype, som kan give fremragende kirsebærsaft og kirsebærvin. Men er Lolland scenen for Nordens druer – altså kirsebærrene – og kan der la

Til forsiden…