Artikler

Seneste artikler

Henschke – når ‘New World’ har 150 år gamle rødder

Selvom Australien opfattes som ‘New World’ rent vinmæssigt, så var vinproduktionen godt i gang i flere områder allerede for over 150 år siden.

Danmarks første ‘Master of Wine’ er vinmager på Frederiksdal

Jonas Tofterup er, som Winelab.dk kunne breake i fredags, den første dansker, der har gennemført vinverdenens hårdeste vinuddannelse, ‘Masters of Wine’.

Jonas Tofterup er Danmarks første Master of Wine

Endelig skete det, som flere danskere har forsøgt i årtier, nemlig at opnå titlen som Danmarks første Master of Wine. Danske Jonas Tofterup med base i Spanien er i dag blevet Danmarks første Master of Wine.

jura wine region

Jura

Jura er et lille men spændende vindistrikt ved de vestvendte bjergskråninger på grænsen mellem Frankrig og Schweiz. Området producerer en række forskellige stilarter, flere ganske unikke for området.

Den moderne klassiker: Dansk kirsebærvin og risalamande

For ti år siden ville de fleste danskere tænke på en sløj omgang med støv på fra supermarkedets nederste hylde, hvis nogen sagde kirsebærvin. Men situationen er en anden i 2018.

Julevin: 11 vine som passer til julemenuen

Julen nærmer sig, og dermed er det også tid til at vælge vinen eller vinene til juleaften. Jeg sadlede om på vinvalget sidste år, og min nye tradition er i den grad kommet for at blive.

Michelin-stjerner præsenteres i Aarhus

For første gang sker uddelingen af Nordens prestigefulde Michelin-stjerner uden for en hovedstad, når Aarhus til februar er vært ved ‘Guide Nordic Countries 2019’.

White Guide 2019 kårer Noma til Årets Restaurant. Se alle prisvinderne og begrundelserne.

Noma er tilbage på tronen som landets ypperste gastronomiske spydspids. Restauranten, som tidligere i år genåbnede i nye klæder.

I Kina drikker de rødvin

Vinudviklingen i Kina går stærkt. Præcist ligesom så meget andet i landet. Dels er kineserne selv begyndt at producere vin i stor skala.

Winemarket Goes Natural : Velbesøgt vinsmagning med øko-, bio- og naturvin.

Over 650 gæster kiggede forbi Ridehuset i Aarhus til Winemarket Goes Natural. Og der var rig mulighed for at blive klogere på, hvordan øko-, bio- og naturvin laves, og ikke mindst hvordan de smager.

Annonce

Annonce

Til forsiden…