Winemarket Goes French

Oplev 20 vinhandlere og det franske vinland i al sin mangfoldighed i Ridehuset i Aarhus

Lørdag den 29. oktober 2022 er der Winemarket Goes French. Efterårets store vinfestival har fokus på de klassiske franske vine. Du kan smage alt det bedste, som Frankrig kan byde på fra vinmarkerne.

Til efteråret tager Winemarket dig med til Frankrig - for det er et land, vi som vinelskere selvfølgelig ikke kommer udenom. Et hav af de vigtige druer i vinverdenen stammer nemlig fra Frankrig, og masser af vinstile er netop udviklet og defineret i dette store og vigtige vinland. Med sin store diversitet er Frankrig også fuld af gode vinoplevelser.

Du kommer blandt andet til at smage vine fra Champagne, Bourgogne, Loire, Bordeaux, Rhône, Jura, Alsace, Languedoc, Beaujolais og meget mere. Du kan smage alt fra de klassiske store vine til de biodynamiske og naturlige vine. Kort sagt en perfekt anledning til at få smagt, hvad vinlandet Frankrig har at byde på anno 2022.

Følgende vinhandlere har meldt deres ankomst (opdateres løbende):

Øvrige:

Winemarket Goes French giver dig
- mulighed for at møde 20 vinhandlere fra hele landet
- mulighed for at smage over 200 vine gratis, når du kar købt din billet
- et lækkert smagehæfte, så du kan planlægge din smagning
- et godt Riedel-vinglas med hjem (værdi 125,-).

 

Fransk for begyndere

25 oktober 2022

Få en veloplagt introduktion til fransk vin med grundig indføring i landets vigtigste vinområder, druesorter og vinstile og smagning af en række klassiske vine.

Champagnesmagning

13 oktober 2022

En intro til Grower Champagne ved Jesper Borup Christensen. Exceptionelle champagner fra små producenter, som selv dyrker druerne; oftest økologisk eller biodynamisk, altid med bedst mulige kvalitet for øje.

Branchesmagning – mousserende vin

30 september 2022

Vinmonopolet inviterer til smagning i samarbejde med seks af deres producenter af mousserende vine. Smagningen er åben og gratis for alle i branchen, men vi har kun et begrænset antal pladser.

Rul til toppen