Vinsmagning

Branchesmagning – Bourgogne

Vinmonopolet inviterer til walk-around smagning i samarbejde med deres dygtige Bourgogne producenter. Smagningen er åben og gratis for folk i vinbranchen, men der er kun et begrænset antal pladser.

Branchesmagning – Bourgogne

Vinmonopolet inviterer til smagning i samarbejde med vores dygtige Bourgogne producenter. Så kom og smag Bourgogne fra nogle af områdets små producenter, og bestil til attraktive priser på dagen.

 

Mød og smag:

Du kan møde nogle af disse producenter og smage vine fra bl.a.

 

Tilmelding:

Kun for professionelle og maks 2 deltagere pr. kunde.

Tilmelding skal ske til Jens Hørby på jh@vinmonopolet.dk

 


Hvor: Winelab Academy, Mejlgade 51A 3, 8000 Aarhus C
Hvornår: Fredag den 12. maj 2023, kl. 12.00-13.30
Eventansvarlig: Jens Hørby
Pris: gratis for branchefolk
Pladser: maks. 2 pr. kunde

Verdens bedste bobler

22 november 2023

Bobler kan man stort set ikke få for mange af, og heldigvis er der exceptionel skum at hente ikke kun fra arnestedet Champagne. Cremant og cava er klassiske alternativer, tysk og østrigsk Sekt står stærk, og det knitrer og bruser mange andre steder. Bliv klog på områder, metoder, druer, typer og match med mad, når vi guider dig gennem en række lækre og sprøde mousserende vine.

Germany. Next Generation

25 oktober 2023

Få et inspirerende indblik i vækstlaget på den tyske vinscene. Find ud af, hvad der rører sig, og smag en række af de nyeste og mest spændende vine fra de unge vinmagere: det traditionsforlængende, det traditionsfornyende, det grænseoverskridende og det decideret skæve.

Orangevin 101

04 oktober 2023

Orangevin er på kort tid gået fra absolut nichevin til noget nær folkeeje. Smag dig ind på den alsidige vintype i al dens mangfoldighed og bliv klog på dens spændende historie, når vi guider dig igennem orangevinens farverige verden — fra gen- rens genfødsel på grænsen mellem Italien og Slovenien, over Østrig og Kroatien og tilbage til vinens vugge i Georgien.

Rul til toppen