Vinarrangementer

Ungarsk Vinaften

En eksklusiv smagsoplevelse og historien bag vine ud over det sædvanlige – ungarske Vine!

I denne smagning tager vi en tur rundt i Ungarn og smager på klassiske og traditionelle druer fra to af de bedst kendte vindistrikter; Balaton og Szekszárd.

Restaurant UPSTAIRS’s køkkenchef sørger for en lækker 5 retters menu til vinene.

Hvidvin til velkomsten
2016 Irsai Oliver, Balaton, Feind Winery

Forret
Laksetatar på frisk salater
2016 Chardonnay, Balaton, Feind Winery

Mellemret
Hjemmerøget and med abrikos, valnødder og tranebær 2015 Merlot, Szekszárd, Takler Winery

Hovedret
Langtidsbraseret oksebryst US med rodfrugter og skysauce
2012 Cabernet Franc, Balaton, Feind Winery

Ost
2 slags oste med råmarinerede pærer og knækbrød
2015 Tyreblod, Szekszárd, Takler Winery

Dessert
Vanille panna cotta med bærkompot
2012 Zeusz, Balaton, Feind Winery

Bordreservation og betaling skal ske direkte til restauranten på tel: 46 35 19 00 eller bordreservation@upstairs-roskilde.dk. Vær venligst opmærksom på, at tilmelding er bindende og købte billetter hverken refunderes eller byttes.

Glæd jer, det bliver fantastisk!

Dato: Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 18–22
Sted: Roskilde
Arrangør: PaTrio Vin, 46 35 19 00
Pris: 549,–
Hjemmeside: www.patriovin.dk

Annonce

Annonce

Til forsiden…