Vinarrangementer

M. Chapoutier Smagning

Tag med til en spændende vinsmagning med vinhuset der flest gange fået 100 point af vinanmelderen Robert Parker.

M. Chapoutier, med rødder helt tilbage til 1808, havde altid været kendt for at lave gode Rhône-vine. Vine produceret efter de traditionelle metoder, som man havde gjort det gennem seks generationer. Men i 1990, da den kun 24-årige Michel Chapoutier overtog ansvaret for produktionen, skete der med ét markante ændringer. I kældrene skiftede han de gamle kastanjefade ud med barriques af fransk egetræ og i vinmarkerne blev driften lagt om, så hensynet til naturen blev prioriteret allerhøjest. Han begrænsede hektarudbyttet, brugte udelukkende økologisk gødning og kun druernes naturlige gærceller. Derudover blev vinene ikke mere filtreret inden tapningen. Michel er blandt pionererne indenfor biodynamisk og økologisk dyrkning. Michel vil have, at hans vine udtrykker terroir, der er samspillet mellem jordbunden og klimaet.

Vi smager følgende vine:
M. Chapoutier, Crozes-Hermitage Petite Ruche Blanc
M. Chapoutier, Les Granits Blanc
M. Chapoutier, Côtes-du-Rhône, Belleruche
M. Chapoutier, Crozes-Hermitage Petite Ruche
M. Chapoutier, Rasteau
M. Chapoutier Châteauneuf-du-Pape, Collection Bio
M. Chapoutier, Les Varonniers, Rouge
M. Chapoutier, Côte-Rôtie, Les Bécasses

Der vil maksimalt være 20 deltagere til smagningen, hvilket sikrer en intim og hyggelig stemning. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min.10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Dato: Fredag den 3. november 2017 kl. 17–19
Sted: Skovvejen 2A
Arrangør: Kjær Sommerfeldt
Pris: 399

Annonce

Til forsiden…