Vinarrangementer

Australsk vinsmagning med Peter Lehmann

Peter Lehmann var og er, verdensberømt for sine omfattende serier af vine i ethvert prisleje, prisvindende vine år efter år, og især kendt for sin store indsats i Barossa Valley.

I 1978 havde Australien overproduktion af vine, og Peters daværende arbejdsgiver, beordrede ham til at ophæve aftalerne med vinbønderne, der leverede druer til huset. Peter vidste, at det ville betyde økonomisk ruin for de små avlere, og det kunne han ikke acceptere. Med hjælp fra familie og venner skabte han et nyt firma i 1979 og aftog nu druerne fra bønderne, for selv at producerede vinen. Allerede i 1980 stod et helt nyt vineri færdigt. I spidsen for det nye vineri stod Peter og bag ham en håndfuld kolleger, heriblandt Andrew Wigan, der i mange år fungerede som Chief Winemaker. Mange mener, at Peter reddede vinindustrien i Barossa Valley og ikke mindst moralen hos de mange små vinavlere.

Vi skal denne aften smage os igennem en perlerække af Peter Lehmanns bedste vine, med fokus på hans ‘Masters’-serie. Derudover har vi været dybt nede i vores private kælder og fundet hans ikoniske Stonewell Shiraz frem i årgang 1997, som vi skal smage op imod hans anmelderroste årgang 2010.

Denne aften smager vi følgende vine :

Peter Lehmann, Masters, Wigan Eden Valley Riesling
Peter Lehmann, Masters, Eight Songs Shiraz
Peter Lehmann, Masters, Mentor Cabernet Sauvignon

Peter Lehmann, VSV 1885, Barossa Shiraz
Peter Lehmann, Stonewell, Shiraz 2010
Peter Lehmann, Stonewell, Shiraz 1997
Peter Lehmann, Masters, Botrytis Semillon

Der vil maksimalt være 25 deltagere til smagningen, hvilket sikrer en intim og hyggelig stemning. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min.10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Dato: Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 17–19
Sted: Skovvejen 2A
Arrangør: Kjær Sommerfeldt
Pris: 499
Hjemmeside: https://www.kjaersommerfeldt.dk/event...

Annonce

Til forsiden…