Vinarrangementer

Cape Wine Makers Guild Auction-smagning

Vi har sammensat en unik smagning med et stort bredt spekter af vine fra den årlige Wine Makers Guild Auction.

Aftens smagning kommer til at tage sit udspring i de vine som har været med på den årlige Wine Makers Guild Auction Cape Winemakers Guild er et samarbejde mellem nogle få af Sydafrikas absolut bedste Winemakers, et lille lukket eksklusivt selskab der består af ca. 25 Winemakers, der hvert år dyster om at lave de bedste vine overhovedet. Vinene udvælges igennem en lang proces, over mange smagninger samt den endelige ‘Blind Tasting’, og de få flasker, som også værende noget af det ypperste, der endelig kommer igennem nåleøjet, kommer hvert år på auktion i oktober måned.

Overskuddet fra aktionen går til uddannelse af ‘Up Coming Winemakers’, så man derved sikrer at den fremadrettede kvalitetsproduktions består. Aftenens smagning kommenteres af Erik Ahlman, som er pioner indenfor Sydafrikansk vin i Danmark. Han startede med at besøge Sydafrikanske vingårde for 20 år siden og mere end 100 rejser til Sydafrika har givet ham et stort kendskab til vine og de enkelte producenter.

Vinene til smagningen er ikke udvalgte endnu.

Der vil maksimalt være 20 deltagere til smagningen, hvilket sikrer en intim og hyggelig stemning. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Dato: Torsdag den 21. september 2017 kl. 17–20
Sted: Skovvejen 2A
Arrangør: Kjær Sommerfeldt
Pris: 299,–
Hjemmeside: https://www.kjaersommerfeldt.dk/event...

Annonce

Til forsiden…