Vinarrangementer

Ribera del Duero-smagning

Dagens etape i Vueltaen er den 17. i år og det er kendt som en af konge-etaperne i årets Vuelta. Etapen starter i Villadiego, som ligger tæt på Ribera del Duero, og slutter på Los Machucos, hvor bjerget åbner sig mod himlen, med en ekstraordinær udsigt over Nationalparken Collados des Asón. Vi laver vores helt egen vin-etape og smager vine fra Ribera del Duero og håber de løfter os til samme højder?

Ribera del Duero er et område ingen ville kende, hvis det ikke var for de fremragende vine herfra. Området er præget af kolde vintre, meget varme somre og en fattig, stenet jord. En fordel ved sådant et klima er, at plantesygdomme og skadedyr har vanskeligt ved at overleve og brugen af kemikalier kan holdes på et minimum.

I området har der været dyrket druer i over 2000 år og i dag er den dominerende drue Tempranillo eller som den hedder lokalt Tinta Fina.

Vi skal smage følgende vine på aftenen:
–Legaris, Roble, Ribera del Duero
–Legaris, Crianza, Ribera del Duero
–Legaris, Reserva, Ribera del Duero
–Valtravieso, Roble Oak Aged, Ribera del Duero
–Valtravieso, Crianza, Ribera del Duero
–Valtravieso, Reserva, Ribera del Duero
–PSI Sisseck 2012
–Flor de Pingus 2013

Der vil maksimalt være 25 deltagere til smagningen, hvilket sikrer en intim og hyggelig stemning. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Dato: Onsdag den 6. september 2017 kl. 17–19
Sted: Skovvejen 2A
Arrangør: Kjær Sommerfeldt
Pris: 599,–
Hjemmeside: https://www.kjaersommerfeldt.dk/event...

Annonce

Til forsiden…