Spanien

Seneste artikler

Equipo Navazos: Gal eller genial sherry?

Fornyligt var en herre på besøg i København med sine fuldstændigt særegne vine. At de er specielle, kan man ikke »klandre« manden for: Langt størstedelen af dem har han faktisk slet ikke selv lavet.

De ti sherrytyper og deres match til mad

Sherry kan være lige fra knastør til vanvittitg sød og sirupsagtig. Her følger en oversigt over typernes karakteristika og retninger for maden, som de matcher til.

Holdbarhed for sherry

Sherry er vin og skal også behandles som en flaske vin. Det betyder, at holdbarheden ikke er uendelig. Find her svaret på, hvor længe din sherry kan holde sig.

Serveringstemperatur for sherry

Der hersker en del forvirring om, ved hvilken temperatur sherry skal serveres. Her finder du en oversigt over de ideelle temperaturer, så du får den maksimale duft og smagsoplevelse ud af din flaske sherry.

Lanzarote

Den vindblæste vulkanø ud for Marokkos kyst har et lunt klima, der i århundreder har indbudt til vindyrkning, men netop vinden og den vulkanske jord er udfordringen på vulkanøen. Kreativitet har løst problemerne.

Øvrige artikler

Kæmpernes kapløb : Spanien haler ind på Italien

Italien er verdens næststørste vinproducent efter Frankrig på førstepladsen. Men Spanien puster Italien seriøst i nakken og var i 2011 tæt på at indtage pladsen som verdens nr. 2.

5 spanske druer – du sikkert har smagt

Disse 5 druesorter huserer mest i Spanien. Nogle kender du med garanti, andre lever en mere stille tilværelse.

Annonce

Annonce

Til forsiden…