Winemarket 3.0 : Kom til Massimago Masterclass med Camilla Rossi Chauvenet

Af Mads Jordansen, winewriter, Winelab.dk, 19/10/2015

Camilla Rossi Chauvenet gæster Winemarket 3.0 i Aarhus og holder ved den lejlighed en eksklusiv masterclass med seks af sine topvine.

På Winemarket 3.0 har du mulighed for at deltage i en helt unik masterclass, hvor Camilla Rossi Chauvenet serverer sine fremragende norditalienske vine og giver dem et par gode historier med på vejen.

At smage Camilla Rossi Chauvenets vin fremkalder det helt store brede smil, og det hele bliver ikke mindre interessant, når du hører historien bag vinene fra »Massimago« i bakkerne over Mezzane di Sotto øst for Verona. Der ingen tvivl om, at Massimago er forud for sin tid. Hvis blot flere producenter går samme vej, bliver kvaliteten i hele Valpolicella hævet flere niveauer, så vinene bliver interessante ikke kun for vindrikkere med forkærlighed for Amarone.

Camilla kastede sig ud i et mere eller mindre vanvittigt projekt, da hun startede op. Hun havde ingen produktionslokaler, intet udstyr. Hun overtog en ejendom på toppen af et bjerg med stort potentiale, men uden at vide, hvordan hun skulle forløse det. På et tidspunkt var hun nødt til at sælge bilen for at få råd til en traktor. Det er kun ukuelig vilje, der har bragt hende dertil, hvor hun er i dag. Tingene udviklede sig stille og roligt, og i dag kan hun med stolthed se tilbage på tiden, der er gået – for hun producerer rigtig god vin.

Camilla er et nysgerrigt og kreativt væsen, der søger det ultimative i alt, hvad hun laver. Både i marken, i kælderen og rent markedsføringsmæssigt. Selvom hun nu har nogle årgange bag sig på Massimago, søger hun stadig perfektionen. Den lille detalje, som kan gøre hendes vin endnu bedre. Hun følger aldrig en fast nedskrevet opskrift år efter år.

Oplev det selv på Camillas masterclass på Winemarket 3.0 lørdag den 7. november 2015 i FO-Byen overfor Ridehuset i Aarhus. Masterclass holdes på engelsk.

Importør af Massigago og masterclass-samarbejdspartner er Propperiet.

Smageprogram for Massimago Masterclass

  • 2010 Profasio Valpolicella Superiore (149 kr.)
  • 2011 Profasio Valpolicella Superiore (149 kr.)
  • 2012 Profasio Valpolicella Superiore (149 kr.)
  • 2010 Amarone del Valpolicella (499 kr.)
  • 2011 Amarone del Valpolicella (499 kr.)
  • + en eksklusiv Pinot Noir-overraskelse, som der kun er lavet 300 flasker af og ikke er til salg

Pris: 149 kr.

Tid: 7. november 2015, kl 14.30–15.30.

Vi starter og slutter præcist, så du kan nå til Winemarket 3.0 inden eller efter. Husk også at købe billet hertil.

Sted: FO Byen, Vester Allé 8, 8000 Aarhus C. Lokale VA8–202. Lige over for Ridehuset, hvor Winemarket 3.0 holder til.

Annonce

Annonce

Til forsiden…