Opskrifter

Seneste artikler

Grillet rokke med stegte hvide asparges og krydderurtecreme

Skræl de hvide asparges, og knæk rodenden af. Varm en pande op, kom lidt olie og smør på, og steg de hvide asparges i ca. 1 minut på alle »4 sider«, så de får en flot gylden overflade over det hele.

Hyldeblomstgrillede jomfruhummerhaler med røget mayo og bitre salater

Kom jomfruhummerhalerne i et ildfast fad eller bradepande, og læg hyldeblomstskærme ud over.

Rugbrødsmad med nye kartofler, røget makret, røget mayo, radiser og tallerkensmækker

Pluk makrellen helt fri for ben og skind, læg kødet på en tallerken, og dæk det med køkkenfilm. Kom ben og skind fra makrellen i en gryde, kom rapsolie over, og varm forsigtigt olien op til 50–60 grader.

Ni opskrifter på gløgg – fra Småland til middelalderen

Det er blevet december og tid til et glas gløgg eller to. I denne artikel kan du finde inspiration i hele ni gennemprøvede opskrifter.

Timm Vladimirs opskrift på dukkahpanerede sild

Her har Timm Vladimir lavet en version, som stadig fungerer rigtig godt med en (chili)snaps til påskebordet, men som også passer til den mere krydrede og sydlandske stil, denne bog lægger op til.

Annonce

Annonce

Til forsiden…