Artikler

Seneste artikler

Premiere på ny vinfilm: Vores vingård i Bourgogne

Torsdag i efterårsferien er der biografpremiere på »Vores vingård i Bourgogne«. En fransk film med fokus på kærligheden samt passionen for vin.

Winemarket 7.0 – Hent smageprogrammet med hele 325 vine fra 65 vinområder

Lørdag den 7. oktober slår Winelab.dk dørene op for den hidtil største og mest mangfoldige vinsmagning. Du har med en billet og et vinglas i hånden mulighed for at smage hele 325 vine fra 65 vinområder fra 12 lande. Smageprogrammet er netop offentliggjort

Rheingau 2016 – en fortælling om en besværlig vinhøst

2016 var en besværlig vinhøst i store dele af Europa. Rheingau var ingen undtagelse. Læs her Sofie Lem Hansens personlige beretning fra et seks ugers praktikophold i høsten hos Georg Breuer.

Vinguide: Anmeldelser af biodynamisk vin – hvilke er gode og hvor kan de købes?

Biodynamisk vin er fremstillet af biodynamisk dyrkede druer. Biodynamik er en særlig landbrugspraksis, som arbejder med naturens kredsløb, rytmer og energier.

Hawke’s Bay – New Zealands ældste vinområde

Skønt området er New Zealands ældste vinregion, er der ikke fulgt en særlig »kendishæder« med denne status. Hawke’s Bay ligger noget i skyggen af de kendte new zealandske vinområder og adskiller sig da også markant fra dem.

Château Phélan Ségur solgt

Belgisk rigmand køber St-Estèphe-vinhuset, som har været ejet af brødrene Thierry, Laurent og Stéphane Gardinier siden 1984.

Winemarket 7.0 – mød 25 vinhandlere og smag over 250 forskellige vine

Winemarket 7.0 åbner den 7. oktober 2017 dørene for den hidtil største smagning med 23 vinhandlere fra hele landet – heriblandt en række debutanter.

Coravin – skænk vin uden at åbne flasken

Opfinderen Greg Lambrechts populære og patenterede vinsystem Coravin udvider nu systemet, så du ikke kun kan skænke fra flasker med korkpropper, men også fra flasker med skruelåg.

Vinsvindel: Mange millioner liter falsk Rhône-vin afsløret

Det franske dagblad Le Parisien kunne for få dage siden fortælle om en ny skandale i den franske vinindustri: Et større firma har med vilje lavet falsk markedsføring af op til 30 millioner liter vin.

Sachsen

Sachsen

Tysklands østligste vindistrikt og dets tredjemindste, men et område, der er på vej frem og værd at holde øje med i fremtiden.

Annonce

Annonce

Til forsiden…