Artikler

Seneste artikler

Coravin – skænk vin uden at åbne flasken

Opfinderen Greg Lambrechts populære og patenterede vinsystem Coravin udvider nu systemet, så du ikke kun kan skænke fra flasker med korkpropper, men også fra flasker med skruelåg.

Vinsvindel: Mange millioner liter falsk Rhône-vin afsløret

Det franske dagblad Le Parisien kunne for få dage siden fortælle om en ny skandale i den franske vinindustri: Et større firma har med vilje lavet falsk markedsføring af op til 30 millioner liter vin.

Sachsen

Sachsen

Tysklands østligste vindistrikt og dets tredjemindste, men et område, der er på vej frem og værd at holde øje med i fremtiden.

Hessische Bergstrasse

Hessische Bergstrasse

Hessische Berstrasse er den mindste tyske vinregion, beliggende mellem floderne Rhinen, Main og Neckar på skråningerne op mod den lille bjergkæde Odenwald.

Saale-Unstrut

Denne lille østtyske vinregion får sit navn fra de to floder, Saale og Unstrut, som vinmarkerne koncentrerer sig omkring. Mange marker ligger på sydvendte skråninger ned mod floderne.

Savoie – fra skiløjper til maleriske vinmarker

Selvom mange skisportselskende danskere kender området, er dets vine stort set ukendt land for os. Savoie ligger lige øst for Lyon, hvor Alperne begynder at rejse sig.

Unik vertikalsmagning af Quinta Sardonia på MASH i Aarhus

Som det eneste land i verden kan vi i Danmark se frem til en unik smagning af samtlige årgange Quinta Sardonia. Det sker den 9. juni på MASH i Aarhus.

Smageprogram for Winemarket Goes German er online

Lørdag den 20. maj åbner Winemarket Goes German dørene til Ridehuset i Aarhus for smagning af intet mindre end 215 vine fra hele 63 forskellige tyske vinhuse. Få et overblik her.

15 vinhandlere og hele 63 tyske vinhuse deltager i Winemarket Goes German

På Winemarket Goes German den 20. maj kan du smage vin fra hele 63 forskellige tyske vinhuse, som 15 af landets bedste vinhandlere tager med til Aarhus. Det bliver en enestående tysk vinsmagning.

Biondi-Santi: Brunellos ikoniske fadder

En af italiens vinøse superstjerner og internationale sværvægtere er unden tvivl Brunelloen, eller Brunello di Montalcino, som den retteligt hedder. Biondi-Santi var de første, som i slutningen af det 19. århundrede skabte Brunelloen.

Annonce

Til forsiden…